2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمت گوشت مشخصه دیگه

لابد با نون باگت درست کرده 🤭

پیج کوک مگ توی اینستا، ورداشت مغز نون باگت و با آب خمیر کرد،بعد قلقلی شون کرد، سس با رب درست کرد قلقلی هارو ریخت توی سس بجوشه غلیظ شه😑😑😑

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

میشه بگی طرز تهیه شو قیافه اش که خیلی خوبه 

سلام 😎                                                                    سه سال خواننده خاموش بودم 😌☺️😝.                        تاپیک های عکس و جنجالی تگم کنید. با تشکر 🙃  😉         https://harfeto.timefriend.net/16210918350284 هرچی میخوای بگو ناشناس برام میاد 😶

یه بسته گوشت چرخ کرده ازفریزر میزارین بیرون یخش وابره. من توخونه دنبه هم داشتم . یه بسته ینگدان مرغ هم دیروز خریده بود سفیدیاشو گرفتم چرخش کردم ۲ بار.

یه نقدارخیلی کم هم گوشت مرغ ازهرجاییش باشه فرقی نمیکنه 

گوشت چرخی توفریز رو دوباره بادنبه و گوشت مرغ چرخ کردم وبا چرخ شده سنگدان قاطی کردم .

به پیاز بررگ هم رنده کردم آبشو کامل گرفتم وبا گوشتا قاطی کردم نمک وفلفل سیاه و خیلی کم جوش شیرین زدم گذاشتم دوسه ساعتی تویخچال