2789
عنوان

۱۳ صفر

422 بازدید | 29 پست

مزه میده حاجتها قاطی بشه 

اون که بچه میخواد خونه بخره

اون که ماشین میخواد بچه دار بشه 

اون که میخواد بره سرکار ازدواج کنه 

اون که میخواد بره دانشگاه بره سرکار 

خلاصه بیان بگن به چیزهای خوب دیگه ای رسیدن 😄

مثلا خود من پارسال ریموت خریدم به نیت خونه دارشدن تو این فاصله دو تا خونه عوض کردم پارسال اواخر مهر و امسال شهریور 🤣🤣🤣

تا تلاش نباشه و خدا نخواد واقعا هیچی نمیشه اینا همش در نهایت انرژی مثبت و آرزوهای خوبه ❤️❤️❤️

هرچی آرزوی خوب مال شما 🥰🥰🥰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم پارسال نیت کردم و خریدم و با تلاشهای همسرم به حاجتم رسیدم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

انشاالله همه به آرزو هاشون برسن

الهی آمین ❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ان‌شالله منم به خاسته ام‌برسم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
منم پارسال نیت کردم و خریدم و با تلاشهای همسرم به حاجتم رسیدم

الهی همه به آرزوهای قشنگشون برسن ❤️

پارسال چه چیزایی داشتمو قدرشون ندونستم.... اما امسال هیچکدومشون رو ندارم... همیشه آدم باید شکرگزار داشته هاش باشه

..

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
منم یه ساعت پیش طلا خریدم ب امید افزایش روزی و خونه دار شدن خدا کنه نتیجه بگیریم

انشالله به یک رزق و روزی فراوون و یک خونه بزرگ و پربرکت میرسید❤️

منم الان میرم خودکار میخرم به نیت قبولی ازمون دبیری 

یه خودکار واسه داداشم واسه موفقیت 

واسه بابام هم یه تکه طلا 

همچنین یه تکه طلا در حد ۱ میلیون واسه خودم به نیت ترقی در رزق 

همه حاجت روا بشیم