2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ینی تو طرح درآمد داری و تو تخصص درآمد بالاتری هم هست فرقی با شرایط شغلی یه متخصص معمولی نداره

جدی؟ میگم شما دانشجو پزشکی هستین درسته؟؟ رتبتون به دندون هم میخورد؟؟ اگه میخورد میشه دلیل عدم انتخاب دندون رو بگین؟

جدی؟ میگم شما دانشجو پزشکی هستین درسته؟؟ رتبتون به دندون هم میخورد؟؟ اگه میخورد میشه دلیل عدم انتخاب ...

تا جایی که میدونم اره اینجوریه 

اره ولی راستش خانواده موافق دندون نبودن 

و خب الان خودمم برمیگشتم پزشکی میزدم 

دندون خیلی دلایل میتونه باشه که یکی انتخابش کنه و دلایلش یجورایی همگانیه ینی مثلا چون راحت تره ، طول دوره کمتره، زودتر ب درآمد میرسی و درآمد دوران عمومی دندون بیشتره 

ولی پزشکی سخت تره دورش طولانی تره و درآمد عمومیش کمتره ولی تخصص درآمد خیلی بالا میره و .... 

و مهم تر از همه ی اینا تا وقتی وارد پزشکی نشی متوجه نمیشی دوسش داری یا نه واقعا چون خیلی شغلیه که به عشق نیاز داره باید واقعا عاشقش باشی 

تینا tt

تا جایی که میدونم اره اینجوریه  اره ولی راستش خانواده موافق دندون نبودن  و خب الان خودمم ...

من الان پزشکی زدم ، در واقع علاقم به هردو خنثی بود، میترسم بعدا پشیمون شم که چرا دندون نزدم  😭😭 اینقد هم همه میگن پزشکی سخته و شیفت داره و فلان از چشمم انداختنش‌( تا دیروز دو دل بودم بین دندون و پزشکی ولی در نهایت همون پزشکی رو زدم رف، الان همچنان نگرانم) 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز