2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

191 بازدید | 13 پست

به یکی از آشناهام پول قرض دادم ولی از اون جهت که باهاش رودر وایسی دارم و خیلی زود قضاوت میکنه هم میترسم و هم خجالت میکشم پولم رو بخوام

اگه امروز نگیرم دیگه نمی بینمش

چیکار کنم؟

این کاربری به شخص دیگه ای واگذار شده حاجت بزرگی دارم که تمام زندگیمه اگه لطفی کنین و یه صلوات بفرستین ممنون تون میشم   

کاری نداره بزن به درد شوخی حرف تو بزن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری نداره بزن به درد شوخی حرف تو بزن

آخه اونقدر باهم راحت نیستیم

فقط در حد سلام. و احوالپرسی

این کاربری به شخص دیگه ای واگذار شده حاجت بزرگی دارم که تمام زندگیمه اگه لطفی کنین و یه صلوات بفرستین ممنون تون میشم   
رو نمیخواد بگو لازم دارم برای کاری فوریه لطفا جورش کن زودتر

😟  از اون آدماست که بعدا حرف در میاره

مثلا میگه یه روز ازش قرض کردم به هفته نکشید پس گرفت

واقعا اگه امرور نگیرم بعدنی وجود نداره

پیام بده بگو 

سلام‌فلانی خوبی سلامتی خانواده محترم خوبن

غرض از مزاحمت 

پول لازم هستم شرمنده اگه امکانش هست پول رو برام واریز کن

حتما شماره حسابترو هم بزار

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
😟  از اون آدماست که بعدا حرف در میاره مثلا میگه یه روز ازش قرض کردم به هفته نکشید پس گرفت وا ...

به درک که حرف در میاره

ملت چه پرو شدن😒

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
پیام بده بگو  سلام‌فلانی خوبی سلامتی خانواده محترم خوبن غرض از مزاحمت  پول لازم هستم شر ...

🙏🏻❤ ممنون

یه هفتست بهش قرض دادی ؟

آره

خاطره بدی دارم از طولانی قرض دادن

خانمه(یکی دیگه) یادش رفته بود هی میگفت کی دادی من ازت پولی نگرفتم انقدر گفتم تا یادش اومد

اینم اصلا باهاش رفت و آمد نداریم میترسم دوباره همون اتفاق بیافته

آره خاطره بدی دارم از طولانی قرض دادن خانمه(یکی دیگه) یادش رفته بود هی میگفت کی دادی من ازت پولی ن ...

یه هفته که نشده زشته بری بگی پولمو بده حداق یک ماه صبر کن اون اکر توانایی داشت تو چند روز پول جور کنه که از تو اصلا قرض نمیکرد یه تومن هم اونقدر پولی نیست که سر یک هفته بخوای بگی تو که میدونی اینطوری نگران میشی  چرا اصلا قرض دادی یک کلمه میگفتی ندارم