2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم شغل دارم با درآمد متوسط همبچه ندارم ولی از زندگی‌بعد از طلاق میترسم

اگر خانواده هم حمایت میکنن نترسید البته اگر دیدی هیچ راه سازشی نیس بعد تصمیم بگیرین چون همین مسیر دادگاه و روند طلاق خیلی اعصاب فولادی میخواد خصوصا که دلیل محکمی نباشه از نظرشون

My body is a work of art he eaten this van Gogh 🎨🗿

بعضیاشون اره دوست خودم طلاق گرفت ببخشید فقط شلوار پای شوهرشو نکند.ماهی ۱۰ تومن ازش میگیره رهن خونشم گرفته ماشینم گرفته ازش یه جور زندگی میکنه از تازه عروسا بهتر .الانم با یه مرده رفیق شده تابلو یارو زن داره ولی از اونم میتیغه!!شوهره هم رفته خونخ باباش عین خر کارمیکنه تا قروفر خانوم قطع نشه..بعد میبینم بعضیام طلاق میگیرن زندگیشون صدبرابر بدتر و سخت تر میشه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
جدی میگی؟چطوری مثلا؟

یکی از فامیلامون ، دختر داییم

طلاق گرفت ، فکر کرد بعد از طلاق چی میشه 

الان صبح ساعت 6 می‌ره سرکار تا 11 شب ، بازم هزارتومن پول نمی‌بینه

درحالی که قبلاً هرچی که می‌خواست رو داشت 

بعضی ها هم خوشبخت میشن ، مستاجر خونه خودمون طلاق گرفته و دوباره ازدواج کرده ، زندگی بدی نداره ، ولی خب بازم خوب نیست ، ی جورایی متوسط:)

یکی هم طلاق گرفت از آشناهامون ، با یکی دیگه ازدواج کرد که اون آقا هم طلاق گرفته بود ، الان زندگیش واقعا چیز خوبی نیست 

اگه طلاق بگیری ، مردی که اولین ازدواجش هست ، با شما ازدواج نمی‌کنه ، قطعاً دوباره با کسی ازدواج می‌کنی که یا طلاق گرفته ، یا همسرش فوت کرده یا ... 

دیدی شما؟چجوری بوده؟دوباره ازدواج کرده؟

یکی از اشناهامون شوهرش از این مذهبی های خشک بود همیشه هم ور دل ننش بود بعد دختره طلاق و مهریشو گرفت

الان یه ماشین داره اون قدر هم خوشحال و پرانرژیه ادم کیف میکنه

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟

بله یکی از فامیلامون از همسر اولش جدا شد بعد دو سال با یه پسر که قبلا ازدواج نکرده بود ازدواج کرد ، پسره هم خانواده خوبی داشت و خودشم پولدار و تحصیل کرده بود الانم با هم کانادا هستن یه بچه هم دارن

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋
خوش به حالش😭😭 بچه داشت وقتی جدا شد؟؟ رمز موفقیتش چی بوده؟

نه عزیزم بچه نداشت 

رمز موفقیتش بنظرم اعتماد به نفسش بود ،بعد از طلاق غصه نمیخورد همچنان شاد بود 

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋