2777
2789
عنوان

بلوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 45 پست
اهان گلستان خیلی خوبه مطمئنم اب و هوا اونجا خوبه  ما داریم میپزیم از گرم

اره شنیدم زیادی گرمه جای ماعالیه البته امروز

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونا ک سیستان هستن زابلیند دیگه 

اره بلوچازاهدان وچابهاراینان

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

میشه تو جزیره هرکز خونه اجاره کرد؟دلم میخواد چند ماه اونجا زندگی کنم ب نظرت کار گیر میاد برام؟

اره ولی خیلی گرونه بخاطر چندسال منطقه گردشگری شده...کار مثلا بتونی مغازه کنارساحل دریا سمت اسکله اجاره کنی بعد رستوران بزنی خیلی خوبه یا دوچرخه کرایه ای بدی چون زمستونا توریست زیاد میاد ولی خب کارش فصلی میشه دیگه چون تابستونا کساده ولی زمستون که کار میکنی میتونی ذخیره کنی

کاربر سال 98هستم
اره بلوچازاهدان وچابهاراینان

شرمنده عاقا من بلوچ گنبدی از نزدیک ندیدم 

چجوریه پوشش‌شما اونجا

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
شرمنده عاقا من بلوچ گنبدی از نزدیک ندیدم  چجوریه پوشش‌شما اونجا

لباس محلی دیگ مث همه بلوچااگ دیده باشین

اره ولی خیلی گرونه بخاطر چندسال منطقه گردشگری شده...کار مثلا بتونی مغازه کنارساحل دریا سمت اسکله اجا ...

من میخوام زمستون برم یه اتاق کوچیک هم باشه بسته برام به نظرت شدنیه؟اجاره یه اتاق رو میدونی چنده؟شماره املاک داری بهم بدی ممنونت میشم

بعد من روم نمیشه دکه بزنم دخترم این دو سه ماه از جیب میخورم 

لباس محلی دیگ مث همه بلوچااگ دیده باشین

چه عالی 👌❤️

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
من میخوام زمستون برم یه اتاق کوچیک هم باشه بسته برام به نظرت شدنیه؟اجاره یه اتاق رو میدونی چنده؟شمار ...

روم نمیشه چیه عزیزم اونجا کلا چون هیچ کاری نیست همه زنها دارن لباس میفروشن یا شیشه خاک رنگی و صدف  خب چیکارکنن دیگه کار نیست کارهم حلال باشه مهمه کار که عیب نیست کسی اونجاهم زشت نمیدونه اینقد شهرستانیا اومدن مغازه اجاره گرفتن کافه و رستوران زدن...اونجا املاکی نداره معمولا همه همدیگرو میشناسن بعدم تو زمستون فکر نکنم خونه بهت بدن چون اینقدر اجاره اش گرون میدن بعدم شبانه روزی میدن مث سوئیت اجاره سالانه  خیلی کم میدن

کاربر سال 98هستم