2777
2789

من دارم میخونم براش 

کلاس تست علوم میرم 

ریاضی از اول مهر میرم 

فارسی هم کلاس میرم 

با دبیرای تیز 

استعداد تحلیلی هم با آقای کنفچیان آنلاین دارم 

آزمون قلمچی هم ثبت نام کردم

یه سری کتاب هم دارم اما فقط الان جزوات استادام رو میخونم و تست استعداد تحلیلی هم کتاب cpu

پیشنهادم اینه که به جای اینکه بری مدرسه غیر انتفاعی  ۳٠ میلیون پول بدی نصفشو بزار برو کلاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هوش کمپلکس رو کار می‌کردم 

کتاب تست گرفته بودم و خودم تست میزدم 

کلاس سالانه نرفتم فقط کلاس جمع بندی علامه حلی رو ثبت نام کردم که بنظرم کمک کننده بود مخصوصا کلاس هوشش 

چون تست های مختلف کار میکردن و برای کسی ک پیش زمینه ای از هوش و استعداد تحلیلی نداره خیلییی عالیه

چون ۵۰ درصد استعداد تحلیلیه و بنظر من راحت تر میتونی خودتو تو این مورد قوی کنی، هر روز تو برنامه‌ت داشته باشش

من یادمه حتی تو تایم خالی قبل از کلاس زبانمم کتابمو میبردم تست میزدم  

هم تیزهوشان هم نمونه رو قبول شدم

مدرسه‌مم غیردولتی بود 

الانم دوازدهمم تیزهوشان

ی درسی مثل ادبیات خیلییی نمره آوره 

و اینکه سر جلسه آزمون اصلااااا شانسی نزن، نزدن بهتر از غلط زدنه!! 

من دارم میخونم براش  کلاس تست علوم میرم  ریاضی از اول مهر میرم  فارسی هم کلاس میرم ...

واقعا میشه بگی پولش رو از کجا اوردی 

من آرزوم بود یه کتاب خوب داشتم و تو کلاس شرکت میکردم

واقعا میشه بگی پولش رو از کجا اوردی  من آرزوم بود یه کتاب خوب داشتم و تو کلاس شرکت میکردم

پولش؟ 

نه عزیزم فقط یخورده عقلمو به کار گرفتم

اینا به چشمت زیاد میاد 

رفیقای من همه سال نهم رفتن غیر انتفاعی که بالای ۳٠ میلیون شهریش بود 

من به پدر و مادرم گفتم مخالفت کردن گفتن ما ۳٠ تومن نمیدیم واسه غیر انتفاعی 

من یکم عقلمو به کار گرفتم گفتم من همون دولتی باشم اما نصف اینو هزینه کلاس و کتاب و ازمون کنم الان کل اینا سر جمع میشه ۱۵،۱۶ تومن

پس من خیلی خاص نیستم که این هزینه ها رو کردم هزاران نفر داخل غیر انتفاعی هستن

پولش؟  نه عزیزم فقط یخورده عقلمو به کار گرفتم اینا به چشمت زیاد میاد  رفیقای من همه سال ...

اما خیلی ها هستن که همچین امکاناتی رو ندارن

من دو سال به بابام میگفتم منو قلمچی ثبت نام کنه اما به خاطر هزینش حسرتش تو دلم موند

یا کتاب فقط پولم به کتاب های آبی میرسید

حسرت مبتکران تو دلم موند

کتاب های دست دوم میگرفتم که خیلی مطالب قدیمی بود

بله شما یه عده رو میبین که ۳۰ تومن هزینه کردن

۸۰ درصد افراد ندارن واقعا...

میدونم حساسیت های مامانا خیلی توی این زمینه که بچه هاشون اذیت نشن زیاده ولی من از همون اول و حتی شاید زودتر به آموزشگاه موفقیت رجوع کردم و در مدت مناسب و بدون اینکه فشار زیادی روی دخترم ایجاد بشه با برنامه و کمک مشاوران این آموزشگاه تونست خیلی عالی آزمون رو بده و قبول بشه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز