2821
2789

دستورش رو هم بزار ممنون میشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای مرینیت کردنش اصلا ابلیمو و نمک نزن 

فقط دقیقه اخر ک میخوای گریل کنی بزنی 

زیادم نزار بپزه یکم که تغییر رنگ داد و گریل شد بردار

میتونی انواع مختلف مرینیت کردن رو هم امتحان کنی. مثل رب انار و سس تند و دقیقه اخر ابلیمو و نمک خیلی طعم متفاوتی میده

برا یک مرغ متوسط  دو  قاشق روغن زیتون بی بو یا کنجد یا همین روغن خوراکی ، یکشب بزار تو یخچال بمونه 

فرداش مرغت میشه پنبه 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند
میشه اول بگی تو ابن سالاد نکته خاصی هست ؟فقط بیرون خوردم تا حالا درست نکردم 

من درست میکنم خیلی هم خوشمزه میشه و همه دوست دارن 

نکته خاصی نداره فقط اینکه من به مرغا وقت سرخ کردن یه مقدار سس باربیکیو میزنم و برای مرینیت نون تست هم جعفری و سیر رنده شده و کره میزنم خیلی خوشمزه میشه🥲

اول اینکه مرغ هارو طعم دار کنید با پاپریکا پودر سیر و اویشن و پیاز و پودر پنیر پارمسان و ادویه های دلخواه 

بعد برید سراغ نون تست ها مربعی برش بزنید با جعفری کره و سیر که با هم مخلوط شده طعم دار کنید و بذارید هواپز به هیچ عنوان سرخ نکنید چون خیلی بد میشه 

بعدش مرغا رو توی تابه گریل کنید توی ظرف جاده کاهو گوجه (اگه داشتین زیتون سیاه هم عالیه)بعدش نون ها و مرغا و پنیر پارمسان رو اضافه کنید 

چون سسش رو خوب بلد نیستم درست کنم نظری نمیدم در موردش

طرز تهیه سس رو میذاری گلم

سس مایونز، سیر ریز رنده شده، آب لیمو، سس خردل و یدونه زرده تخم مرغ خام نمک و مخلوط کنید و انقدر هم بزنید تا ترکیب بشه بعد پودر پنیر پارمزان و دو قاشق آب هم بریز هم بزن. اخرشم اگر دلت خواست یکم فلفل سیاه بزن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز