2777
2789
عنوان

این مشکل برای من لاینحل شده

119 بازدید | 11 پست

تو تست کتل درجه برونگراییم ۶ هست یعنی نه درونگرام نه برونگرا یعنی حداقل تو جمع باید ۵۰ درصد حرف بزنم ۵۰ درصد گوش کنم ولی رفتارم تو جمع مثل یک ادم بشدت درونگراست 

کلی کتاب درباره نهارت ارتباط خوندم 

هر جا دعوتم کنن میرم دانشگاه باشگاه کلاس زبان میرم 

ولی بازم هیچ تاثیری نداره کلا تو جمع لال میشم

از محیط ها و جمع های کوچیک شروع کن دونفره سه نفره پنج نفره ده نفره.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با جملات کوتاه شروع کردم خودمو مجبور کردم هر پنج دیقه ی چیزی بگم 

بعد ما درون گراها بلد نیستیم از احساساتمون حرف بزنیم مثلا فلان چیز چه قشنگه .. الان ک میگم خیلی حس خوبیه انگار من و احساساتم مهمم

یک عدد چپی 

نه کتاب اصلا موثر نیست تازه باعث میشه کم حرف تر بشم  روتین زندگی چه تاثیری داره?

خب وقتی روتینت مثل تفریح ، خرید، اشپزی، و... به راه باشه حرف برای گفتن داریم

در ضمن روی اعتماد به نفستون کار کنید

دخی ابادانی
میشه بیشتر از تجربت بگی  دیگه بجز احساست چیارو میکی

من درمورد کتابا و فیلمایی ک میبینم دکترایی ک رفتم و همین جا هم خیلی از نارضایتیم از دکترا حرف میزنم😄 از چیزایی ک تو نینی سایت شنیدم حرف میزنم ولی ی چیزی بگم همه اینا رو من مثلا با حالت دلسوزی به بقیه میگم ک مثلا این دکتر بد بود نرو یا اشپزیم خوب بود مامانیم منو میدید میگفت غذای جدید چی درست کردی اما من از صمیمی شدن با ادما پشیمونم زیادم ک حرف بزنی فکر میکنن مفت و مجانی داری همه چی بهشون میگی قیافه میگیرن حتی اما همون تک جمله ها خوب بود مثلا میگم از شبنم مقدمی خسته شدم تو همه فیلما هست اما وقتی میخواستم زایمان سدیشن ک بدون درده به یکی معرفی کنم فکر کنم اخرشم با اپیدورال اشتباه گرفت🤣

یک عدد چپی 

ببین سعی کن ابراز علاقه کنی کسی لباس خوب پوشیده بود بگو بهتون میاد درمورد دکوراسیون جدید تبریک و ...

باورت میشه درمورد دکوراسیون گفتم مبارکه هیچ جوابی نداد ادمی هست که به چشمم اعتقاد داره گفتم دوباره نگم باز فکر میکنه به چشمم اومده😑

یک عدد چپی