2777
2789
عنوان

گرررمه😮‍💨😓

88 بازدید | 11 پست

واایییی چقد امسال تابستون سخت و عذاب آور داره میگذره براااممم😓منو شوهرم تقریبا هردو سرمایی هستیم اما امسال چون باردارم از گرما خفه میشم مدام باید زیر کولر باشم شوهرمم ک شوره سرمایی بودنو درآورده تو این هوا قشنگ پتورو تا سرش میکشه میخوابه بااین وجود باز اگه خونه باشه کولر بزنم درجا مریض میشه سردرد و گردن دردو هزار تا کوفت میگیره وقتایی ک خونس جهنمه آااخه تو این هوای خرما پزون چ پتویی 🤦‍♀️🤦‍♀️😮‍💨😵‍💫 

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال روبالباس زیرگذروندیم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

والا من لختم میشم فایده نداره انقد عرق میکنم دم ب دقیقه باید برم دوش بگیرم اه

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

ما هر دو گرمایی هستیم... کولر روشن میکنم پتو میکشیم رومون واز سرما میجسپیم بهم خیلی خوبه🤣🤣🤣

خخ کولر روشن باشه حالا یه پتوی نازک میکشی حال میده😍 اما وقتی خاموشه یه پتوی ضخیمم بکشی دیگه قشنگ آبپز میشی😵‍💫

خخ کولر روشن باشه حالا یه پتوی نازک میکشی حال میده😍 اما وقتی خاموشه یه پتوی ضخیمم بکشی دیگه قشنگ آب ...

کولر ما دایم الفعالیته... اصلا خاموشی نداره بیچاره🤣🤣

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
کولر ما دایم الفعالیته... اصلا خاموشی نداره بیچاره🤣🤣

منم شوعرم خونه نباشه همش روشنه بدبختی دخترمم سرماییه مجبورم دریچه ی کولره اتاقه اونو ببندم سردش نشه داستان دارما😂

منم شوعرم خونه نباشه همش روشنه بدبختی دخترمم سرماییه مجبورم دریچه ی کولره اتاقه اونو ببندم سردش نشه ...

واقعا... منم اتاق بچه رو میبندم... به جاش پنجره باز میرارم.. 

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
ن من لخت بشم دیگ شوهرمو نمیتونم کنترل کنن🤣🤣

بگو برو برو نیا سمتم خیسه عرقم😂😂😂منم شب برقارو خاموش میکنیم لباسمو درمیارم الانم باردارم دوس دارم تنها روتخت بخوابم جای شوهرمو انداختم پایینه تخت یه شب لباسمو درآورده بودم پاشد برقو روشن کرد بره آب بخوره دید لختم میگف واویلا اینوو ببین 😂🤣