2777
2789
عنوان

مگه هدف انسان فقط تولید مثله

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 55 پست
چقدر زشته این کار و چقدر اون بچه یک عمر بار ناخواسته بودنو میکشه  انگار خود اون ننه بابای بیشع ...

خودم از بچگی مادرم نشونم میداد، می‌گفت ناخواسته بودم ، اصلا نفهمیدم کی حامله شدم

دیروز بهش زنگ زدم من را با خواهرم اشتباه گرفته 

میگم مامان باز منو اشتباه گرفتی؟؟

میگه چه کار  کنم ماشالا سه چهار تایید 

پس چرا من هر کی می بینم میگن ما ناخواسته بچه دار شدیم، مثلا اشاره میکنن این ناخواسته بوده ، این را ن ...

مسخره ترین بهونس،انگار بگن ما بچه میخوایم کسی میگه چرا 

بابا یکاری انجام میدن که میدونن تهش چیه بعد میگن ناخواسته😐😐😐

جاریم ۴, ماه اقدام بود جواب نگرفت،۳ماه بعدش باردار شد گفت ناخواسته شدم من هنوز نمیفهمم منظورش چیه

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ببخشید ریپلای کردم میگم شما گفتید رفتید پیش دکتر طب سنتی برای افتادگی رحمتون افتادگیتون ش ...

سلام عزیزم. شدتشو دقیق نمیدونم ولی خودم با دستم متوجه میشدم. بیرون نزده بود ولی خیلی اومده بود پایین

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
ای بابا. اینا یه مشت بیکارن که همیشه هم از بچه مینالن ولی برای دیگران نسخه اشو می پیچند حالا بچه هم ...

اره به خدا نمیدونم چرا انقد فضولی می‌کنن 

دقیقا وقتی میگی نمیخوام میگن اره بابا مگر بچه چیه بچه های ما که پدر مونو دراوردن 

بعضی هاشون دل منو خون کردن دیگه مرز بی شعوری رو گذروندن 

منم دوست دارم اول از زندگیم شناخت پیدا کنم به هدفام برسم  چار تا جا با شوهرم برم بعد بچه بیارم ...

والا 

سرشون تو ... بقیه ست 

به مام زیاد میگفتن اخرا میگفتم خودتون بیارید 

تازه اولیو بیاری مگه ولت میکنن 

گیر میدن تنهاست دومیو بیار

پس چرا من هر کی می بینم میگن ما ناخواسته بچه دار شدیم، مثلا اشاره میکنن این ناخواسته بوده ، این را ن ...

از بس زود میارن یا دیر میخوان خجالت زده نشن 

زن عموی خودم تو ۴۶ سالگی بچه آورده میگه ناخواسته بوده در صورتی دوسال زیر نظر پزشک بوده بچه سومش هم هست 

اون یکی آشنامونم ۱۷ سالشه اومده بهم میگه ناخواسته بوده در صورتی که همه میدونن شوهرش عشق بچه بوده 

سلام عزیزم. شدتشو دقیق نمیدونم ولی خودم با دستم متوجه میشدم. بیرون نزده بود ولی خیلی اومده بود پایین

ممنون که جواب دادید 

من پیش متخصص رفتم میگه باید عمل کنی نمیدونم برم اونجایی که شما رفتید نتیجه میگیرم یا نه 

ممنون که جواب دادید  من پیش متخصص رفتم میگه باید عمل کنی نمیدونم برم اونجایی که شما رفتید نتیج ...

ب نظرم قبل عمل برو جا بنداز. اگه خدای نکرده جواب نگرفتی ک ب احتمال زیاد میگیری اونوقت برو برای عمل. 

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)