2777
2789
عنوان

مگه هدف انسان فقط تولید مثله

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 55 پست
نه جدی ام  حالا اینا به نظرت با سکوت حالیشون میشه

نه والا

متعجبم چطور تا حالا ج*رشون ندادی؟😑😑😑

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم یه بار یکیشونو بشور بذار کنار ب بدترین وجهی ک میتونی، دهن بقیه هم بسته میشه

آخه همشون از من بزرگ ترن و من فقط برای حفظ احترام تا الان چیزی نگفتم 

ولی فک کنم باید یه بار سلیطه بازی در بیارم

آخه دهناشون نمی بندن هر چی جواب میدی یا سکوت میکنی فایده نداره 

یکسال که چیزی نیست 

حالا به زندگی دو نفره خو بگیرید بعد فکر سه نفره کردنش باشید 

ما بعد پنج سال پسرمو دنیا اومد خودمونم قبلش نمیخواستیم

بعضیا یجوری شکر خدا میکردن انگار نازایی داشتیم

برای یک عده قابل پذیرش نیست با مغزای فندقیشون که نه ماه بعد عروسی بچه نیاری

انگار عهد بوقه بعدم بسوزی و بسازی 

بچه خیلی خوبه خیلی شیرینه ولی بشرطی که امادگی روحی جسمی داشته باشی

تا بوده همین بوده متنفرم ازشون  به من همش میگفتن بچه دوم بیار تازه حتما هم پسر باشه  اور ...

ای بابا. اینا یه مشت بیکارن که همیشه هم از بچه مینالن ولی برای دیگران نسخه اشو می پیچند حالا بچه هم بیاری سال تا سال اون بچه رو نمی بینن

بیخیال بابا،منم 6سالدارم میشنوم،الان 1 سال میگم شخصیترین مسئله بچس،دلتون میخواد خودتون بیارید 

چندوقت پیش به زنعمو همسرم گفتم بیارم نمیگی دومی بیار؟؟؟ لطفا برای بچه های خودتون تعیین تکلیف کنید دیگه کاریم ندارن

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

پس چرا من هر کی می بینم میگن ما ناخواسته بچه دار شدیم، مثلا اشاره میکنن این ناخواسته بوده ، این را ن ...

چقدر زشته این کار و چقدر اون بچه یک عمر بار ناخواسته بودنو میکشه 

انگار خود اون ننه بابای بیشعور ناخواسته نبودن

ب نظرم یه بار یکیشونو بشور بذار کنار ب بدترین وجهی ک میتونی، دهن بقیه هم بسته میشه

سلام عزیزم ببخشید ریپلای کردم میگم شما گفتید رفتید پیش دکتر طب سنتی برای افتادگی رحمتون افتادگیتون شدید بود یعنی جوری بود که خودت ببینیش ؟؟

آخه همشون از من بزرگ ترن و من فقط برای حفظ احترام تا الان چیزی نگفتم  ولی فک کنم باید یه بار س ...

وقتی شعورشون نمیرسه چاره ی دیگه ای برای آدم نمیذارن. حفظ احترام باید دو طرفه باشه نه فقط از طرف شما

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
یکسال که چیزی نیست  حالا به زندگی دو نفره خو بگیرید بعد فکر سه نفره کردنش باشید  ما بعد ...

منم دوست دارم اول از زندگیم شناخت پیدا کنم به هدفام برسم 

چار تا جا با شوهرم برم بعد بچه بیارم. به خدا همه اینایی که بهم میگن بیار همشون ناراضی ان لز زندگیشون هی میگن جوونی نکردیم به خاطر بچه فلان جا نرفتیم ال نکردیم بل نکردیم