nzfms مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 503 عنوان کافئین 62 بازدید | 6 پست هر روز مقدار زیادی قهوه و نسکافه و.......می خورم اونم از نوع غلیظش .......بدون قهوه نمی تونم بیدار بمونم باید یه تایم زیادی رو بیدار باشم که بدون قهوه نمیشهبنظرتون این به کافئین اعتیاد پیدا کردم؟چون بدون اون نمی تونم بیدار بمونم 1402/06/08 | 08:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nzfms مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 503 زیادی نخور هر روز به اندازه ی سه تا لیوان می خورم
riri عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 در شبانه روز چند ساعت می خوابی؟ لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
nzfms مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 503 در شبانه روز چند ساعت می خوابی؟ خیلی کم البته برا سن خودم کمه ۳ ساعت شبو شاید در طول روز هم یه نیم ساعت یا یک ساعتی بخوابمولی خودم حس می کنم که یه جاهایی حتی توان نگه داشتن سرم رو ندارم از زور خواب تو اینجور مواقع قهوه خیلی خوب به دادم می رسه
riri عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 خیلی کم البته برا سن خودم کمه ۳ ساعت شب و شاید در طول روز هم یه نیم ساعت یا یک ساعتی ... قهوه خوابت رو می پرونه انرژی هم بهت میده وقتی خیلی خسته ای و می خوری؟چند وقته که روزی ۳،۴ ساعت می خوابی؟ لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
nzfms مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 503 قهوه خوابت رو می پرونه انرژی هم بهت میده وقتی خیلی خسته ای و می خوری؟ چند وقته که روزی ۳،۴ ساعت می ... دوهفته اس اینجوری ام پشت سر هم آره قهوه انرژی خیلی خوبی می دهتا حالا یه بسته پر تموم کردم پدرمو فرستادم. یه بسته دیگه بگیره ولی این سری غلظت کافئینش بیش تره و تاثیری که روم می زاره بهتره