2789
عنوان

عشق 💔

149 بازدید | 13 پست

يه پسره عاشقمه دوبار بهم پيشنهاد داده ولى من دوس پسر دارم بعد وقتى بهش ميكم نه مى خواد خود كشي كنه يا رگشو بزنه و .. يا دوستاش ميان دم در شركتم اين گناه داره هر شب گريه مى كنه 🥺💔 الان نميدونم چيكارش كنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنین آدم ضعیفی به درد زندگی نمیخوره 

این عاشق نیست بیمار هست عزیزم 

نمیگم آدم بدی هست شاید پسر خوبی هم هست اما

پسفردا با کوچیکترین قهری خودکشی می‌کنه پس 

تو که بازیش ندادی تو رابطه  فقط جواب رد دادی به پیشنهادش

به عنوان یه مرد نمیشه بهش تکیه کرد ... سر حس دلسوزی زندگیت رو خراب نکن

خب بگو تو رابطممم😐😐😐

نمیدونی چیکارش کنی؟ 

این هیجانات بالا اصلا خوب نیست، سریعم فروکش میکنه 

اگر دوست پسرت همچین شرایطی براش پیش بیاد چیکار میکنی؟ 

دل سوزوندن الکیتون چیه😒

اگر اون ادم بود میفهمید وقتی تو رابطه ای خل بازی در نیاره 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

سلام کاربر گرامی، این ها همش نقشه و فیلمه برای بدست آوردن شما و بلانسبت شما خوش گذرانی اون فرد،اگر واقعا شما را می خواست؛حتمأ بطور رسمی یعنی مادر یا بزرگتری را برای آشنایی پیش قدم می کرد نه چندتا رفیق، تمام حرف هاش صادق نیست و جهت جلب نظر شماست، لطفا احساسی برخورد نکنید و اگر دوباره مزاحم شد به پلیس گزارش دهید،موفق باشید 

سلام کاربر گرامی، این ها همش نقشه و فیلمه برای بدست آوردن شما و بلانسبت شما خوش گذرانی اون فرد،اگر و ...

اخه ميدونى بزرگ ترين ترس من اينكه كسي به خاطر من خود كشي كنه و حتى از گفتنش هم سكته مى كنم 

ترسمم به دليل اينكه يه روز يه نفر به خاطر عشقش به من خود كشي كرد 

اخه ميدونى بزرگ ترين ترس من اينكه كسي به خاطر من خود كشي كنه و حتى از گفتنش هم سكته مى كنم  تر ...

ببینید اگر شخصی واقعا کسی را بخواد،از طریق خانواده وعزیزان پا پیش میزاره،این حرکات بازی با احساسات شماست، ایشون میدونه شما به شخص دیگری علاقه مند هستی؟این فرد مزاحم چند سالشه؟