2777
2789
عنوان

سوسک گنده

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 28 پست
دیگ نخواستم بگم خودت گفتی  لامصب موقع پروازم ژست میگیره منی که از سوسک نمی‌ترسم جوری جیغ زدم ه ...

وای دلداریم بده که پرواز نمیکنن😭

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون شوهرم اکثرا خونه نیست منم یه زمانی تو خونه قدیم ساخت زندگی کردم مجبور شدم به ترسم غلبه کنم 

آفرین ک نمیترسی . خوش بحالت.😭

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

چون شوهرم اکثرا خونه نیست منم یه زمانی تو خونه قدیم ساخت زندگی کردم مجبور شدم به ترسم غلبه کنم 

وای یعنی یه صدایی بیاد میگم نکنه سوسکه

میگم که حواستو جمع کنی  سوسکایی که زمین باشن پروازی نیستن سوسکایی که رو دیوار پرده خلاصه تو ار ...

تو روحشون

سوسک صدا ندارن😂  من با موش هم زندگی کردم یه ماه😑 متنفرم از طبقه بالای مادرشوهرم محل زندگی سو ...

چرا اگه روی یه جایی راه برن صدا دارن مثلا رو کاغذ یا سفره یکبار مصرف یا پلاستیک

سوسک صدا ندارن😂  من با موش هم زندگی کردم یه ماه😑 متنفرم از طبقه بالای مادرشوهرم محل زندگی سو ...

😭😂😭😂😭😂😭😂😭😂😭

خوبه مادرشوهرت نمیترسه یا ابالفضل 

موش که چیزی نیس دم در خونه موقع بیرون رفتن با دوستم پشت در داد میزد درو باز نکن درو باز کردم جیغ زد آخر درو بستم نگو مار بود وقتی درو بستم سرش گیر کرد واااای

موش که چیزی نیس دم در خونه موقع بیرون رفتن با دوستم پشت در داد میزد درو باز نکن درو باز کردم جیغ زد ...

نگووووووووو وای .

مار یا مارمولک؟

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز