2821
2789
عنوان

سوسک گنده

322 بازدید | 28 پست

بچهها چه راه حلی برا غلبه ترس از سوسک از این گنده ها دارین؟

دیروز یکیشون از دریچه کولر یا نمیدونم از کجا اومده بود و شوهرم کشتش . من از ترس تو بدنم میلرزید و زانو هام سست شده بود ، خیلی میترسم😭

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چی بگم هفته پیش تو خونمون دیدم زنگ زدم ب شوهرم بیا بکشش اون خندید بهم و قطع کرد و اون توی خونه گم شد😐💔

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

تو این چند سال که تو این خونه هستیم ، فقط دیروز برای اولین بار این سوسکه اومده بود.

الانم ک دارم مینویسم نمیدونید چقدر میترسم

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

من چی بگم هفته پیش تو خونمون دیدم زنگ زدم ب شوهرم بیا بکشش اون خندید بهم و قطع کرد و اون توی خونه گم ...

هفته پیش تا الان دیگه پیداش نکردید؟

چرا خودتون نکشتید؟

هفته پیش تا الان دیگه پیداش نکردید؟ چرا خودتون نکشتید؟

نه دیگه گم شد من هنوز فوبیا دارم نکنه پیداش بشه 

میترسم و چندشم میشه خیلی 😐💔اینم خیلی گنده بود بیشتر ترسناک بنظر میومد

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
چقدر زیاد شده سوسک  اسپری کامن داشته باش از دور بزن بی حس میشن کم کم میمیرن  فقط موقع ...

یهو تازه دیوونه میشه و پرواز میکنن.

دیگ نخواستم بگم خودت گفتی  لامصب موقع پروازم ژست میگیره منی که از سوسک نمی‌ترسم جوری جیغ زدم ه ...

😭تو بدنم میلرزه و سست.

چطوری نمیترسی؟

خدایا من بمیرم ولی دیگه سوسک و مارمولک نبینم تو خونه😭

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز