2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی

108 بازدید | 8 پست

دوست من تو دوران عقده الان اومده مسافرت شوهرش گفته که نرو اونم گفته میرم زود میام شوهرشم گفته باشه پس تا دوشنبه بیا بابای دختره بهش گفته ما میمونیم دختره هم به شوهرش گفته بابام نمیزاره شوهرشم ناراحت شده گفته بهم بی احترامی کردن اختیاری از خودمون نداریم دوباره دختره گفته که فردا میام هرطور شده، بازم باباش میگه نه بمونیم با هم پنجشنبه شب میاییم اگرم فردا نره دوباره شوهرش ناراحت میشه به من میگه که ممکنه دیگه حرف منم براش مهم نشه انقدر که گفت بیا نیومدم.. این دختره باید حررف کیو گوش بدهه🤦‍♀️ بیچاره خیلی گریه میکنه دوستم ازم خواست نظر شمارو بپرسم خودش اینجا عضو نیست

یه راه حلی بگید دوتاشون راضی بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به پسره بگه  بابام میگ پنجشنبه😐اونم باید قبول کنه نکرد بهم بزن خخ شوخی ولی بگو دیگ چیکارکنم ...

پسره چند بار گفته که اصلا نرو بعد که راضی شده گفته از طرف من بگو که من میگم تا دوشنبه بمون.. ناراحت شده که چرا حرفش مهم نبوده_ به دختره گفته تو زنمی اختیارتو دارم

دختره وقتی هنوز خونه باباشه باید نظر باباش مهمتر باشه تا شوهرش شوهره رو یجوری رامش کنه بگه بابام گفت ...

اره درسته ولی نمیدونه چجوری رام کنه

چند باری که اینطوری شده دختره بهش گفته نمیتونم بیام.. پسره هم گفته تو مگه زن من نیستی ما باید اختیار داشته باشیم خودت با اتوبوس بیا استقلال داشته باش حتی از بابا دختره هم ناراحت شده که چرا حرف پسره براش مهم نبوده 

اره درسته ولی نمیدونه چجوری رام کنه چند باری که اینطوری شده دختره بهش گفته نمیتونم بیام.. پسره هم گ ...

اگه زیاد پرروعه بگه بابای دختره مودبانه بهش بفهمونه اگه نه که یخورده سیاست و زنانگی بکار بگیره لم شوهرش بالاخره دستشه دیگه بگه ما هروقت رفتیم خونمون حرف حرف تو فعلا که عروسی نگرفتیم و اینا من خونه بابامم چیکار کنم بزرگترمه اگه دست من بود همش میخواستم با تو باشمو اینا

اگه زیاد پرروعه بگه بابای دختره مودبانه بهش بفهمونه اگه نه که یخورده سیاست و زنانگی بکار بگیره لم شو ...

اینارو بهش گفته انگار چند بار اما بازم ناراحته که اختیار ندارم جالش اینجاس پسره اصلا خودش به بابا دختره نگفته/ دختررو واسطه قرار داده

بیچاره دختره کلافست.. من درکش میکنم دوره عقد یه جورایی سخته منم بلاتکلیفی داشتم

اینارو بهش گفته انگار چند بار اما بازم ناراحته که اختیار ندارم جالش اینجاس پسره اصلا خودش به بابا دخ ...

آره واقعا منم تو همین مرحلم درسته زنشم ولی خب خونه بابامم شوهرم خیلی حساسه زودتر عروسی بگیره تمام😂