2777
2789

سلام من ۱۲ روز از پاک شدنم میگذره سینه هام به شدت درد میکنه الیته از دو روز قبل اینجور شدم و زیر دلم و سمت چپ شکمم خیلی درد داره 

دلیلش جیه؟ 🥺لطفا خواهرانه راهنماییم کنید 

سینه هام سنگین شدن دردشون مثل درد قبل پریودیه همش حس میکنم میخوام پریود سم ولی نمیشم🤦🏻‍♀️😭

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

الان دوره تخمک گذاری هستین شاید به این خاطره

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دوره تخمک گذاری هستین شاید به این خاطره

یعنی تخمک گذاری توی ۳ روز انجام میشه؟؟ اخه من ۳ روزه درد دارم

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
تخمک گذاری

ممنون عزیزم 

یعنی اگه فردا اقدام کنم امکان بارداری هست؟

یعنی تخمک گذاری توی ۳ روز انجام میشه؟؟ اخه من ۳ روزه درد دارم

طبیعیه 

منم تو تخمک گذاری دو سه روزی درگیر درد میشم البته خفیف 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
ممنون عزیزم  یعنی اگه فردا اقدام کنم امکان بارداری هست؟

آره زیاد 

چون اسپرم ۴ روز هم تو بدن زنده میمونه

آره زیاد  چون اسپرم ۴ روز هم تو بدن زنده میمونه

مرسی عزیزم 😘

2790
2778
2791
2779
2792