2777
2789
داشتم 

پس چجوری.....

عجله نکن این تصمیم مهمیه یه کاری نکنی بعدا پشیمون بشیا...

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ای خدا قربونت برم الان خیلی ها در حسرت بچه هستن ولی بعصی هاهمم میخوان نعمتت رو خراب کنن😭😭 ترو خدا ...

نعمت خدا خب به وقتش نباشه بیاد بعدا شرمنده بشن خوبه بارون هم نعمت خداست بد موقع و زیادش آسیب به بار میاره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موقعیتش رو ندارم 

عزیزم شاید نباشی اول یه ازمایش بده بی بی چک خطا داره

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
روزی دو تا امپول میزنم  هزار جور بدبختی که بتونم برم ۵۰ میلیون خرج کنم برای وی اف بعد طرف سق ...

این بچه آینده میخواد مامان خوب میخواد اتاق میخواد من ندارمممممم

نعمت خدا خب به وقتش نباشه بیاد بعدا شرمنده بشن خوبه بارون هم نعمت خداست بد موقع و زیادش آسیب به بار ...

اره ولی خدا روزی همین بچه رو هم میده 

عزیزم من کاری به ایشون ندارم ولی فقط دلم یکم میسوزه که خیلی ها هستن ارزوی بجه دارن مثلا خودم چقدر دلم میخواد بچه دار شم ولی انگار هنوز صلاح نبوده

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
روزی دو تا امپول میزنم  هزار جور بدبختی که بتونم برم ۵۰ میلیون خرج کنم برای وی اف بعد طرف سق ...

😔زود قضاوت نکنیم شاید ایشون واقعا شرایط ندارن ولی کاش خدا به ماهم بده 😭😭😭

اره ولی خدا روزی همین بچه رو هم میده  عزیزم من کاری به ایشون ندارم ولی فقط دلم یکم میسوزه که خ ...

چند وقت اقدامی؟ مشکلت چیه؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اره ولی خدا روزی همین بچه رو هم میده  عزیزم من کاری به ایشون ندارم ولی فقط دلم یکم میسوزه که خ ...

اینهمه بچه بدبخت و گرسنه روزی در حد بخور نمیر بهشون میرسه این که نشد زندگی جانم

انشالا بزودی دامنتون سبز میشه

ببین من تا همین دیروز آرزو میکردم خدا پنج سال دیگه یه بچه دختر بهم بده ولی الان دارم میشم قاتل بچه خودم