2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله باردار شیم عزیزممم خدا غیرممکن هارو ممکن میکنه

انشالله نا امید نباش چیزی نیست که تا یک سال میگن طبیعی هست....انشالله که همین ماه دیگه انتظار تموم بشه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

این ماه اقدام بودم فکر میکردم حتما باردار میشم خلاصه عقب انداختم و رفتم آزمایش دادم خیلی به خودم رسیده بودم و منتظر جواب مثبت بودم حتی میخواستم برم کیک و ... بخرم واسه سوپرایز همسرم ولی جواب ازمایشم منفی شد  و اینقدر گریه کردم که حد نداشت 😔😭انگار بچمو از دست داده بودم خیلی حس بدی بود الهی به حق امام حسین هر کسی جواب ازمایش رو میگیره اگه به صلاحش باشه مثبت شه 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
انشالله نا امید نباش چیزی نیست که تا یک سال میگن طبیعی هست....انشالله که همین ماه دیگه انتظار تموم ب ...

ایشالله یعنی تا یک سال نیاز به دکتر و دوا و درمان نیست؟

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
ایشالله یعنی تا یک سال نیاز به دکتر و دوا و درمان نیست؟

چرا تحت نظر که باید بود حتما....ولی میگن زیر ۳۰ سال تا یک سال اقدام طبیعی هست 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
چرا تحت نظر که باید بود حتما....ولی میگن زیر ۳۰ سال تا یک سال اقدام طبیعی هست 

من هنوز تحت نظر دکتر نرفتم🤦🏻‍♀️ان شالله حتما میرم هنوز وقت نکردم هی امروز و فردا میشه 

من هنوز تحت نظر دکتر نرفتم🤦🏻‍♀️ان شالله حتما میرم هنوز وقت نکردم هی امروز و فردا میشه 

هر وقت تونستی برو ...من قبل اقدام رفتم گفت برو اقدام کن ....اگه این ماهم پریود بشم دوباره میرم

هر وقت تونستی برو ...من قبل اقدام رفتم گفت برو اقدام کن ....اگه این ماهم پریود بشم دوباره میرم

ان شالله که ابن ماه بری و بهت خبر خوشحالی بده😍

ان شالله که ابن ماه بری و بهت خبر خوشحالی بده😍

ممنون گلم همچنین،🌹