2777
2789
عنوان

چجوری بعضی دخترا تنها زندگی میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 31 پست
ب راحتی،،،

چجوری ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
دوستم نیس 😂ولی میشناسمش 😂تازه پسره هم انقد قربون صدقش می‌ره اسمش بهروز جونز تو اینستا سرچ کن 😂

مامانم خدابیا مرز با بابام فامیل نزدیک بود بعد ۳۸ سال میگفت وا چرا اینو نشناختم 

این کته کله ها دیگه شوهر نمیشن دنبال دفتر نقاشین  

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی دوست نداشتی ؟چی با آدمای ایرانی جواب نمبده ؟

فکر کن یک واحد دختر تنها مجرد زندگی کنه

البته الان خیلی مد شده و دیگه همسایه ها گیر نمیدن

به رفت و امدها

و ...

شهرستانها رو نمیدونم

فرهنگ اروپا که نداریم عزیزم

من خودم تنهایی لذتی برام نداره

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
مثل سحر 🤣

وای آره سحر نمیشناسمش و دنبالش نکردم ولی بامزه بود چهرش خدایی 

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
خودم تنها زندگی میکنم تقریبا شاید چون اصلا کسیو ندارم🤦🏻‍♀️

این خوبه

بعد ی سنی اوکی تر میشن مثلا سر حجاب بابام منو برد بیرون گفت هرچی خودت پوشیدی فقط جوری بگرد کسی جرات نکنه پشتت راه بیفته یا سنم کم بود می‌گفت موی رنگ کرده فقط برای زنه کم کم خودش اوکی تر شد گفت میتونی سفر مجردی بری و..

بستگی ب فرهنگ خانواده تون داره 

واس خانواده ما عادی بود چون داداشم ۱۵ سال انگلیس زندگی کرد ، کم کم یکسری چیزها اینجا معمولی شد برای ما . 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

جوگیر شده. تاثیری که تتلو رو این گذاشت مامان بابای من رو من نذاشتن🥴🥴

مامان بابا تاثیر نمیزارن مقایسه میکنن   

بخدا من اگر ریش داشتم مثل معین زد رنگ میکردم .

ولی جداشد نه ‌؟

پدر و مادر ؟

مامانم 7 ساله نیست بابامم خیلی وقتا خونه نیست مسافرته

من از بچگیم عادت داشتم ب تنهایی با داداشم

هرچقدرم درست نبوده باشه دیگ گذشته من از جمع خوشم نمیومد الانم خرس گنده شدم واسه خودم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
مامان بابا تاثیر نمیزارن مقایسه میکنن     بخدا من اگر ریش داشتم مثل معین زد رنگ میکردم . ...

اره جدا شدن. تتلو نمی‌تونه از نیو فیساش دل بکنه. 

وای. چشمم به امضات خورد اشکم درومد. خدا رحمتش کنه عزیزم

ناشناس🦦 

بعد ی سنی اوکی تر میشن مثلا سر حجاب بابام منو برد بیرون گفت هرچی خودت پوشیدی فقط جوری بگرد کسی جرات ...

من سنم کم نیس ولی اجازه نمیدن تنها 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
عزیزم نمیگم صد در صد ولی خیالت راحت بیشترشون اینا تنها نیستن ب دوس پسرا هستن اکثر مواقع وگرنە چرا تن ...

خب همون میگم که ما این اجازه رو نداریم که مجردی زندگی کنیم که حالا بخوابم دوستپسر بیاریم یا هر چی