2777
2789
عنوان

جواب رد دادم

166 بازدید | 7 پست

پسرخالم که گفتم چندروز پیش ازم خواستگاری کرده وگفت من ادمیم که زودعصبی میشم ممکنه نیم ساعت هی بگم بگم ولی توسکوت کن جوابمو نده خودم بعدش آروم میشم شماهم گفتید باهاش ازدواج نکنم وعصبیه وزورگو امروز قراربود واسش غذاببرم خودش گفته بود منم غذارو بردم وبهش گفتم من وتو اخلاقمون بهم نمیخوره گفت اون بدی های منه خوبیهامو هم ببین خوبیاش اینه که دست ودلبازه پولداره شکاک نیس اهل تفریحه به قول خودش میگه اگه مهربون باشی چندبرابر واست جبران میکنم منم هیچی نگفتم سکوت کردمو باخداحافظی از مغازه اش اومدم بیرون دیگه نمیدونم الان دو دلم واقعاموندم چیکارکنم

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه همه ک کامل نیستن ببین خوبیاش اونقدر هست عیباشو تحمل کنی ؟

گفته بودوقتی حالت خوبه همیشه باید بهترین غذارو درست کنی وخواب رو هم همیشه پایه باشیم و همیشه هم چشم بگو چون از چشم گفتن لذت میبرم وسکوت کن که عصبیم

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

گفته بودوقتی حالت خوبه همیشه باید بهترین غذارو درست کنی وخواب رو هم همیشه پایه باشیم و همیشه هم چشم ...

معیارا فرق داره من خودم معیارم مالیه بیشتر با اینکه طرف خوش مشرب باشه دست ب زنم نداشته باش ببین تو معیارات چیه باهاش میخونه یا نح