2777
2789
عنوان

اشتباه من‌و تکرار نکنید لطفا

372 بازدید | 10 پست

۱۸ سالم بود عاشق بودم و کلم داغ بود

یه فامیل دوری که برای خونشون فقط دوتا ۶۰۰ میلیارد داده بودن ازم خواستگاری کردن

مطمئنم با اینی که گفتم شما بودید قطعااااا شل میکردید

منم تحت تاثیر این حرفای کلیشه ای و اینستاگرامی که آره خود ساخته میشم پولدار میشم رو پای خودم نامزدم دارم رفتم جلو جواب رد دادم

چیشد؟

دانشگاهم اوردم 

ولی ضربه از این بدتر؟

نامزد عاشق پیشه با دوست دختر خارجکیش خیانت کرد بهم!!!!!

اون بچه پولدارم رفت ازدواج کرد 

نمیگم ملاک پوله 

ولی.....

پسر عمم امروز شستم پهنم کرد گفت خری گاوی

طرف صحبتم با اوناییکه تاپیک قبلی گارد گرفتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی امروز تایپیک زده بود که عشقش رو ول کرده با پسره پولدار ازدواج کرده الان پشیمونه

اون با ادم درست ازدواج نکرده

بابا یارو فامیل بود گل و آقا و خوشتیپ البته الان همسر داره دارم چرند میگم ولی......

الان در چ حالی؟

چه حالی 

بر و رو و طراوتم کو 

میرم جلو آینه یه معتاد کج و کوله میبینم

بابام مامانم کل خاندانم دوستام سرکوبم میکنن

میرم دنبال نامزد عاشق پیشه هیچی

شما افسرده شدی عزیزم بیخودی به سن و اینا گیر نده باید افسردگیتو اول درمان کنی و ببینی از زندگی چی میخدای،درگیر گذشته نباش حالا کی گفته حتما با اون آدم ازدواج میکردی خوشبخت میشدی؟! کی گفته از این به بعد دیگه موقعیت خوب نخواهی داشت،همه بخوان با این طرز نگرش منفی شما به دنیا نگاه کنن که باید همه اگه بعد ۲۰سال ازدواج نکردن خودکشی کنن!! دیدتو بلید عوض کنی خوشگلم اگرنه آینده ای در انتظارت نیست

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
یکی امروز تایپیک زده بود که عشقش رو ول کرده با پسره پولدار ازدواج کرده الان پشیمونه

این خصلت هممونه که همیشه از موقعیت الانمون چون سختیاشو دیدیم و لمس کردیم پشیمونیم و به موقعیتی فکر میکنیم که اصلا توش نبودیم و فکر میکنیم اون برامون بهتر بود،به هر حال هیچکسو نمبینی که بگه ازتمام کارای گذشتم راضیم اگرم بگه شوآف میکنه محاله آدم تو ۳۰ سالگی به ۱۸ سالگیش نگاه کنه و بگه به به چه قدر عالی تصمیم میگیرفتم 

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍