2777
2789
عنوان

بهترین فیلمی که دیدی چی بوده؟؟

84 بازدید | 6 پست

فیلم تو ژانری غیر عاشقانه ترجیحا اکشن فانتزی سفر در زمان و .... تاریخی هم اوکیه. عاشقانه نگید جان جدتون😂😂 

فقط این بدونید که با یه آدم آنتی لاو طرفید😂😂 درحدی که مادرم یه مدت نگران بود من کلا سمت عشق و ازدواج نرم🫠😂 البته حق داره🙄😏

روباه نه دم خوب بود 

محافظ یجورایی اون شخصیت مرد از نظرم جذاب بود

هزار تو سینمایی‌اما ۳ فصله

ورونیکا ترسناکه

احظار ترسناکه 

کینه ترسناک 

سجین ترسناک 

دابه ترسناک البته

اینارم دیدم عالی بود

...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریال 

لوسیفر.. مردگان متحرک... ترس از مردگان متحرک 

سریال کره ای 

کاراگاه زامبی... چتر ملکه.. کیمیای روح... افتخار... وینچنزو.. افسانه  نوکدو.. افسانه روباه نه دم...موون شاین.. سوییت هوم.. خاطرات الحمرا.... خون شیرین.. ضربان قلب.... پادشاه سرزمین.... خاستگاری تجاری.... معجزه.. صدای جادو.... ایدل بهشتی... 

سینمایی هندی

باهوبالی 1.2....کی جی اف 1.2.....کماندو 1.2.3....وار.... میمی... باچان پاندی.... دختر رویایی... بدهایی دو... راکت... برادران... لال سینگ چادا... دنگل... سلطان... چوری... بلبل... هزارتوی 1.2......مادوتادوتامون.... فوول هوس 1.2.3.4.....راکشا بندن... توالت... پدمن... رام سیتو.... رام لیلا... پادماواتی... پریتیویراج... عشق زاده... کبیرسینگ یا کبیرخان.... تنهاجی.... ار ار ار یا غرور غرش انقلاب.... سوریاوانسی... سیمبا... سینگهام 1.2....تایگر1.2....وارث.... ساهو.... خداخافظ1. 2....سلفی.... و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه