2789
عنوان

بهش گفتم

411 بازدید | 38 پست

چون برونگرام بهش گفتم چندتا دوستم داری؟

گفت عشق و علاقه به مرور زمان پیش میاد

ولی دوستت دارم.

گفتم اگه به مرور زمان با احساسات بازی شه چی

گفت با این حرفات خیلی داری اذیتم می کنی.

یعنی حق با اون بوده؟

چندتا آخه؟

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بخاطر نوع جواب دادنش میگم فک میکنم از اوناس که زیاد حرف نمیزنه 

عزیزم چرا حرف میزنه ولی تا میگم آخرش با احساستم بازی می کنی میگه داری با حرفات عذابم میدی

عزیزم چرا حرف میزنه ولی تا میگم آخرش با احساستم بازی می کنی میگه داری با حرفات عذابم میدی

اصلا نمیگه چندتا دوسم داره

درصورتیکه من میگم یه عالمه دوستت دارم

https://www.uplooder.net/img/image/48/47e89815380370a02f22d81fe3272ab9/Screenshot-۲۰۲۳-۰۸-۲۹-۱۲-۴۳-۱۷-۵۰۳-com.google.android.youtube.jpg

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
خب تو جامعه مشخصه دیگه  بازی با احساسات دخترا راحته واسه پسر

یه لینک گذاشتم امروز دیدم تو یوتیوب باورت نمیشه وقتی این تصویر رو دیدم اصلا دیدگاهم یهو نسبت به عشق تغییر کرد 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز