2777
2789
عنوان

سوسکک

91 بازدید | 11 پست

سوسک اومده خونمون سابقه نداشته که غلطی کنم اومدم بعد این همه کار ی لقمه غذا کوفت کنم دیدم 

یا نکنه توهمه😭

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
با دمپایی بکشش

وای نه من از سوسک خیلی میترسم تمام تنم رعشه گرفت رفتم تا بابامو صدا کردم نبود

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه من از سوسک خیلی میترسم تمام تنم رعشه گرفت رفتم تا بابامو صدا کردم نبود

گلم سوسکه نمیخاد بکشه تو رو ک با دمپایی بزنش منم خیلی بدم میاد اما کسی پیشم نباشه خودم دست ب کار میشم

دختر پاییزی .وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵  

میفهممت، سم کامن بزن همیشه زیر کابینتا، زیر ظرفشویی، داخل چاه حمام و دسشویی، تا دوماه موندگاره و همش جنازه تحویل میگیری

این قبله را دوباره بچرخان، تا گوشه ی مخالف هستی...

من فوبیای سوسک دارم اصلا اسمشم چندشم میشه بنویسم

وای از اسمشم میترسم از جنم انقد نمیترسم خیلی چندشه اهذعهعهتعمخاتذا

میفهممت، سم کامن بزن همیشه زیر کابینتا، زیر ظرفشویی، داخل چاه حمام و دسشویی، تا دوماه موندگاره و همش ...

اینه؟

آره خودشه

ای خبر مرگ هر چی حشرست من از سوسک میترسم فردا چه غلطی کنم وای شب چجوری بخوابم 

همین کار سازه واقعا؟

فقط یوقتی میخواید برید بیرون بزنید بوش اذیتتون نکنه و در یا پنجره رو باز بذارید هوا عوض بشه، و جایی که بچه ها دسترسی دارن هم نزنین

ای خبر مرگ هر چی حشرست من از سوسک میترسم فردا چه غلطی کنم وای شب چجوری بخوابم  همین کار سازه و ...

آره خیلی خوبه، البته یمدت نبود من هر جا رفتم نداشتن تا اینکه پیدا کردم رنگ درش فرق میکرد ولی کیفیتش خوب بود