2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

1486 بازدید | 82 پست

خانما با شوهری که همش سمت خانوادش اصلا زنش براش مهم نیست فقط به فکر رضایت خواهر و مادرش بچه ننس چی کار کنم دارم روانی میشم خیلی خستم دلم داره منفجر میشه از غم و بی محبتی

خسته ترینم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من سه ماهه عقد کردم پس مثل اینکه درد بی درمونه

وای اصلا به فکر درمون شدنش نباش-بدتر میشه و بهتر نمیشه-هرچی میشه میره به همه میگه ما اصلا حرف خصوصی نداریم حریم خصوصی نداریم

خسته ترینم
مثلا چیکار میکنه.    برا منم مامانش رو اعصابه با نوه هاشون

همه چیز و به ننش میگه ما آب خوردیم با این کارو میخوایم بکنیم -تصمیم گیرنده خانوادشن

خسته ترینم
وای اصلا به فکر درمون شدنش نباش-بدتر میشه و بهتر نمیشه-هرچی میشه میره به همه میگه ما اصلا حرف خصوصی ...

وای بقران منم این جوری ام اوایل فک میکردم فقط دعواهامومو میره میگه اما الان فهمیدم حتی حرف عادیمونم میره میگه حتی آب خوردنمم میره میگه بعد همش قهر میکنه 

الان دو هفتس قهریم شوهرم قهر میکنه همش همه حرفامونو ب مامانش خبر میده اصن ی وضعیه

خودم این شرایط رو دارم.درکت میکنم .کاش آدم این خصلت هارو روز خواستگاری بفهمن نه الان که چاره ای نیست.

الان دو هفتس قهریم شوهرم قهر میکنه همش همه حرفامونو ب مامانش خبر میده اصن ی وضعیه

خواهر جان یه چیزی و خواهرانه بهت بگم خودت و بدبخت نکن من الان بدبختم-این جور مردا پیرت میکنن مثلا من -کاش من عقد بودمو همه چیز و تموم میکردم نه این که یه عمر با بدبختی زندگی کنم 

خسته ترینم
همه چیز و به ننش میگه ما آب خوردیم با این کارو میخوایم بکنیم -تصمیم گیرنده خانوادشن

واااای شوهر منم

دو ماه دیگ عروسی یکی از فامیلاس ب نامزدم گفتم برام مانتو بخر و پول ارایشگاه بده رفته ب مامانش خبر داده مامانشم ب من گف پسرم میگ هستی گفته ده میلیون بده واس عروسی منم گفتم غلط کرده دو میلیون بده( ما عقدیم شوهرمم پسرعممه😐)