خانم ها ی عزیز خواهش میکنم راهنماییم کنید من الان 24 روز سیکلمه تا 3 روز پیش درد سینه و تهوع و درد کمر داشتم اما از دیشب همه شون از بین رفت گفتم یه بی بی چک گذاشتم اما منفی شد خیلی ناامید شدم از پارسال دارم بدنمو پاک سازی میکنم برای بچه 5 ماه اقدامم واقعا احساس بدی دارم.😢😢یعنی منفیه دیگه؟
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی توحال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدمممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی توحال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدمممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
یه کم استرست رو کم کن باردار میشی,اصلا راحت زندگی کن خیلی عادی با همسرت رابطه داشته باش به بارداری انقدر فوکس نکن.این افکار خودش مانع میشه.از بی بی چک بعد از تاخیر لطفا استفاده کن.
از وقتی که پاک شدی جوشانده دوقاشق پونه کوهی خشک شده.پوست پیاز قرمز اندازه کف دست.دو شاخه ربشه کاسنی.نبات.صبحا بجوشون و باید هر روز یک لیوان بخوری تا 5 روز .از کیت استفاده کن روزی که دو خط شد 12 ساعت بعدش اقدام کن.هر روز خودت و سوهرت قرص ویتامین e بخورید صد در صد باردار میشی.من بعد از شش ماه نتیجه نگرفتم تا اینکه این جوسونده رو خوردم نتیجه گرفتم