2821
2789
عنوان

خارش بدن

1084 بازدید | 15 پست

سلام میشه یه راهنمایی کنین من خوب بشم یک ماهی میشه من کل بدنم خارش میده جوری که پاهام از بس خاروندم زخم کرده و خون میزنه دکتر رفتم برام آزمایش نوشت گفت مشکلی نداری آمپول حساسیت و قرص سیتریزن و لوسیون بتامتازون هم داد استفاده کردم هیچکدوم خوب نشدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار حلوا و خرما خوردم بدنم خارش گرفت و تاول زدم رفتم دکتر دو تا آمپول زد یه ساعت بعدش خوب شدم یکیش بتامتازون بود

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

در کل آدم استرسی هستم ولی الان ها اصلا استرس نداشتم 

خارش از استرس هم می شه کلا سیستم بدن قاطی می کنه 

منم یه مدت شب ها شدید پاهام از مچ به پایین با خارش می‌افتاد  رفتم دکتر و کلی آزمایش دادم گفت مشکلی نداری بعد گفتم پس خارش پاهام برای چیه؟ گفت از اعصابه!  از همون شب دیگه پاهام خارشش تموم شد! 

یا ارحم الراحمین
واقعا من کلی زود عصبی میشم و استرس دارم نمیدونم گلم

فردا برو عطاری. گلاب و بابونه و سنبل طیب یا گل گاو زبون بخر و دیگه به جای چایی که تحریک کنند هست یه مدت اینها رو هر روز دم کن و بخور.

گل ختمی هم بخر و یکم غلیظ دم کن و بزن به پوستت!  برای خارش خوبه! 

یا ارحم الراحمین
2790
2823
2791
2779
2792