2777
2789
عنوان

عاشقی

137 بازدید | 12 پست

به نظر من خیلی بده که آدم از آقایی خوشش بیاد نشون بده من تو شرکتی حسابرسم همه به من احترام میزارن تنها آدمی که برام خودش رو میگیره فقط اون آقاست متاسف  هستم برای خودم   که باعث همچین حرکتی شدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نگیرید

میدونید چیه من زمانی که جذب اون آقا شدم فکر میکنم اعتماد به نفس کافی نداشتم بامن اومده ماموریت کلی داره به من نخ میده بهم میگه که من شمارو فلان موقع دیدم یکسال گذشته بود  در حالی که من اولین بارم بود می دیدمش راستش دلم رفت براش از طرفی خوش قیافه هم بود  ولی کوتاه قد بود خیلی . بعدا فهمیدم آقا با اون همه اعتماد به نفس دیپلم کارودانش بود   ایناش مهم نیست اول کار گر انبار بود حالا کارمند مالی شده   کل اون شرکت به من احترام میزارن  من فقط چون نشون دادم  اون آقا  سلام علیک ندارم

میدونید چیه من زمانی که جذب اون آقا شدم فکر میکنم اعتماد به نفس کافی نداشتم بامن اومده ماموریت کلی د ...

خب اگر اینطور هست که میگید اون آقا شاید مناسبه شما نیست، پس حتی بهش فکر هم نکنین و برای خودتون وقت بزارید

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
خب اگر اینطور هست که میگید اون آقا شاید مناسبه شما نیست، پس حتی بهش فکر هم نکنین و برای خودتون وقت ب ...

میدونید چی منو عذاب میده اینکه  کل اون شرکت به من احترام میزارن تنها آدمی که برای من خودش رو میگیره  همون آقاست الان هم تو سلف شرکت هر روز می بینمش   نمیدونم اشتباه میکنم یا درست عین اون ساعتی می ریم ناهار که اون آقا هم هست به همکاران اشتباه نیست آخه اون ساعت خلوته  راستش می بینمش  همش با خودم میگم این آقا  مگه چی داشت که انقدر برای من خودش رو گرفت من  شهرستانی اون آقا تهرانی هستن فقط . و اینکه من تو تهران خودم تنها دارم زندگی میکنم سطح درآمدم از اون آقا خیلی بیشتره فقط میدونید چیه  شاید ویترین  اون آقا از من بهتر باشه  شاید از لحاظ خانوادگی از من بهتر باشن در حالی که من کارمند رسمی هستم

میدونید چی منو عذاب میده اینکه  کل اون شرکت به من احترام میزارن تنها آدمی که برای من خودش رو می ...

شما روی اون آقا حساس شدید، اگر اینقدر روی بقیه هم حساس بشید کم کم میفهمید بقیه هم بدیها و نقص هایی دارن... شما کلا اون آقارو به چشم یه آدم و همکار ببین مثله بقیه و حساس نباشید روش. 

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
شما روی اون آقا حساس شدید، اگر اینقدر روی بقیه هم حساس بشید کم کم میفهمید بقیه هم بدیها و نقص هایی د ...

منم همینجوری میبینم ایشون رو راستش بعد ۵ ماه که برگشتم به اون شرکت همش دوست داشتم ببینمش چون میخواستم ببینم چرا باید یک نفر انقدر خودش رو برای من بگیره شاید مقصر من بودم که نشون دادم اگر نشون نمی دادم حتی الان سلام علیک هم داشتیم

شما روی اون آقا حساس شدید، اگر اینقدر روی بقیه هم حساس بشید کم کم میفهمید بقیه هم بدیها و نقص هایی د ...

شما خودتون آقا یه دختر همچین حسی بهتون داشته باشه چکار میکنید

شما خودتون آقا یه دختر همچین حسی بهتون داشته باشه چکار میکنید

من به شخصه شخصیتم جوری هست که کلا خودمو نمیگیرم زیاد و یا غرور زیادی ندارم، سعی میکنم با همه تا یه حدی صمیمی و مهربون باشم.. اگر حس کنم کسی ازم بدش میاد خب کم کم دیگه باهاش کاری نکردم، اگر هم حس کنم کسی ازم خوشش میاد، بهش نزدیکتر میشم کم کم و باهاش صحبت میکنم تا ببینم چی میشه 

من به شخصه شخصیتم جوری هست که کلا خودمو نمیگیرم زیاد و یا غرور زیادی ندارم، سعی میکنم با همه تا یه ح ...

میدونید گاهی اوقات ادم ها خودشون باعث بی ارزش شدن خودشون میشن مثل من که جذب این آقا شدم . 

این آقا اگر شغلش مثل من بود  که همه جور شرکتی رفته بود و بورس و سهام همه اینها رو کار کرده بود مطمئنم حتی بامن حرف هم نمی زد ولی من با نداشتن اعتماد به نفس کاری کردم یه آقایی که شغل ش الان نهایت ‌ کارمند وصول باشه چک هارو بزاره بان ک  برگرده همین  و اینکه  سوادش در حد دیپلم فقط 

و اینکه شاید از لحاظ خانوادگی ازمن بهتر باشه ولی با خودم فکر میکنم که اگر خانوادگی هم از من بهتر بو  د سوادبیشتزی داشت  چون الان دوره دیپلم دیکه نیست