2777
2789
عنوان

ارتودنسی

106 بازدید | 15 پست

من هر دوتا فک م ارتودنسی نیاز ندارن، فک پایین حتی یه ذره هم مشکل نداره و منظمه و فک بالا مشکل داره. ولی گفت هر دوتاش.

ارتودنسی واقعا گرون شده، ۴۰ میلیون تا ۴۵. بعد نصف شم اول باید داد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم قراره ارتودنسی کنم

اولش باید دوتا عکس بگیری، اول یکی از فک و یکی از دندونات کامل. با اشعه ایکس. ببری معاینه کنه. بعدش فوتوگرافی که با دوربین عکاسی و آینه عکس میگیرن. اگه رفتی حتما حواست باشه بهداشتی باشن چون من ۴۰۰ تومن دادم و بهترین مرکز و تخصصی ترین هم بود ولی لوازم ش اصلا زد عفونی نکرد و آینه هم عمومی بود که گذاشت توی دهن من. فک م الان درد میکنه چون آینه رو فشار داد.🤕

اولش باید دوتا عکس بگیری، اول یکی از فک و یکی از دندونات کامل. با اشعه ایکس. ببری معاینه کنه. بعدش ف ...

من رفتنی همرو ضدعفونی کرده بود داغ بودن وسایلا دهنم سوخت😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
وقتی فک پایین مشکلی نداره چرا میخای ارتودنسی کنی؟ دکتره میخواد فرو کنه

منم گفتم بهش، گفت نمیشه و...

همه دندونام سالم و بدون عیب و فک پایین هم خیلی منظم و سر جاش هست ولی گفت باید ارتودنسی کنی، دکترا خیلی مزخرف و پول دوست ان. شاید از هزاران نفر شون، یکی شون یکم انصاف داشته باشه. بی انصاف ها.

اولش باید دوتا عکس بگیری، اول یکی از فک و یکی از دندونات کامل. با اشعه ایکس. ببری معاینه کنه. بعدش ف ...

این مرحله هارو رد کردم قبلا 

الاندیگه فردا آخرین دندنمو می‌خوام خوب کنم که دیگه برم ارتودنسی

منم گفتم بهش، گفت نمیشه و... همه دندونام سالم و بدون عیب و فک پایین هم خیلی منظم و سر جاش هست ولی گ ...

منم فک پایینی مشکلی نداره

ولی گفتن باید اردو بشه چون دندونای فک بالا و پایین به هم کمک میکنن تا روند درمان بهتر انجام بشه

این مرحله هارو رد کردم قبلا  الاندیگه فردا آخرین دندنمو می‌خوام خوب کنم که دیگه برم ارتودنسی

وای من نوبت م واسه ۲۰ روز دیگه ست، چون باید دندون بکشم.😖😖 متنفرم از دندون کشیدن، دندونای سالم و اصلی م.

منم گفتم بهش، گفت نمیشه و... همه دندونام سالم و بدون عیب و فک پایین هم خیلی منظم و سر جاش هست ولی گ ...

خب دکترتو عوض کن 

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو، دیوانگی هم عالمی دارد..!🖤⃝