2777
2789
عنوان

جن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 69 پست

منم مثه تو اعتقاد نداشتم ولی یدمت خیلی کنجکاو شدم و رفتم دربارشون کلی تحقیق کردم و بدبختیامم شروع شد هرچی بیشتر بهش فک کنی بیشتر جذبت میشن من چیزاییو به چشم دیدم ک الان با خودم میگم چطور از ترس سکته نکردم اونموقع هم سنم کم بود هم بدشت ادم ترسویی بودم الانم خیلی کم پیش میاد ی نشونه ای ببینم ازشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وولی خب بعضی از خانواده‌های من میگن قرآنو عوض کردم و چند تا سوره اضافه کردن

انجیل و تورات بله تحریف شدن

ولی قران اصلا

اگ معانی ایات رو بخونی میبینی ک خدا خودش بارها ب این موضوعه اشاره کرده ک هیچکس هیچوقت نمی تونه قران رو تغییر و تحریف بده چون یه امر الهیه

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁
منم مثه تو اعتقاد نداشتم ولی یدمت خیلی کنجکاو شدم و رفتم دربارشون کلی تحقیق کردم و بدبختیامم شروع شد ...

وواقعا منم منم خیلی درباره‌شون می‌خونم الان چند وقته نخوندم ولی همش تو ذهن من

وواقعا منم منم خیلی درباره‌شون می‌خونم الان چند وقته نخوندم ولی همش تو ذهن من

اصلا دربارشون فک نکن اصلااا خودتو درگیرشون نکن وگرنه ولت نمیکنن بدبختیاشو خودم کشیدم دیدم چقد وحتشناکه

ننه تو فامیل فقط من دنبال این چیزام و درباره‌شون می‌خونم

پس به سختی میشه متقاعدشون کرد ولی ببین بهشون بگو هر چیزی که نمیبینیم دلیل بر نبودش نیست

ما عقل خودمونو نمیبینیم ایا عقل نداریم،یاخدارو نمیبینیم ایادخدا نیستـت

[QUOTE=307854378]اصلا دربارشون فک نکن اصلااا خودتو درگیرشون نکن وگرنه ولت نمیکنن وای نگو من هرچی بهش فکرم نمی‌خونم یه دفعه میان تو ذهنم تو خونه تنهام اصلاً کلاً ۲۴ ساعت اینا تو