2777
2789
عنوان

موهام😒

137 بازدید | 13 پست

دوستان من برای اینکه موهام رشد کنه هروقت ک میخام برم حموم قبلش پیاز و دم کرده گیاه رزماری، آب برنج ، سبوس برنج ، حنا رو باهم ترکیب کردم و میزنم ب موهام

بنظر شما جدا جدا بزنم بهتره یا ترکیب کنم بزنم

توروخدا بهم بگین بخدا بخاطر رشد موهام خیلی اذیت شدم توروخدا بهم جواب بدین 

جدا بزن بعدشم همه رو باهم تو یه روز ک نزن یهو نتیجه عکس میدع

یه سوال گلم تو یه ویدیو گفته بود رزماری و برنج رو جوشوند با پوست لیمو هم انداخت توش بعد زد به مو این روش خوبه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه شامپو از عطاری گرفتم به خاطر چرب بودن موهام عجییییب رشد هوامو زیاد کرده    

من از آب پیاز و رزماری قبل حموم برای موهام استفاده کنم موخوره ام ندارم ولی موهام فقط تا سر شونمه چن سال هیچ رشد نمیکنه خسته شدم 😒

یه سوال گلم تو یه ویدیو گفته بود رزماری و برنج رو جوشوند با پوست لیمو هم انداخت توش بعد زد به مو این ...

بنظرم همون رزماری ب تنهایی امتحان کنین بهتره یا اب برنج و ب تنهایی

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

من از آب پیاز و رزماری قبل حموم برای موهام استفاده کنم موخوره ام ندارم ولی موهام فقط تا سر شونمه چن ...

ببینید به نظرمن رشد مورابطه خوبی با مصرف مغز ها داره من آجیل میخورم با شامپو گیاهی سبغ و هروقت خواهر زادم که از شهرستان بعد چند ماه میاد میگه خاله موهات بلندترشده من چون تند تند رنگ میزارم کوتاه میکنم مگرنه تاالان تا زیر کمرم بود الانم از کمرم....زیاد پر پشت نیست ولی بلنده 

اها ممنونم نحوه استفاده از اب برنج رو بلدید شما من تا حالا نزدم

برنج و ک ابکشی میکنیم اون اب و دیگ دور نریزین تو یه شیشه نگه دارین تویخچال تاسه روزم میتونین استفاده کنین فقط تو اب برنج نمک نباشه

برنج و ک ابکشی میکنیم اون اب و دیگ دور نریزین تو یه شیشه نگه دارین تویخچال تاسه روزم میتونین استفاده ...

ممنونمم یعنی چند دور که برنج شسته میشه اون دور اخر بریزم‌نگه دارم ابشو درسته؟

ممنونمم یعنی چند دور که برنج شسته میشه اون دور اخر بریزم‌نگه دارم ابشو درسته؟

سه تا راه داره یکیش اینه برنج ک میزاریم بپزه وقتی نرم شد میخوایم ابکشی کنیم اون اب و جداکنیم

دومیش ی فنجون برنج و تو چهارپنج فنجون اب بخیسونیم تاچهار پنج ساعت چند بارم بهم بزنیم و ابشو جداکنیم

سومیشم اینک همین برنج و ی شبانه روز تواب بخیسونیم بعداز صافی ردکنیم همشونم خوبن

سه تا راه داره یکیش اینه برنج ک میزاریم بپزه وقتی نرم شد میخوایم ابکشی کنیم اون اب و جداکنیم دومیش ...

ممنونممم این مورد اخر خوبه فقط چقدر برنج‌رو خیس کنم ۵ تا قاشق کافیه؟