2777
2789
عنوان

عدد بتای چهارصد خوبه یا بده

237 بازدید | 14 پست

سلام 

من سه روز از پریودیم گذشت رفتم دکتر و برام ازمایش بتا نوشت عددچهارصد شد گفتش دوباره بیست و چهار صد بعد تکرار کن 

این عدد بتا خطرناکه خیلی نگرانم

بنظرم خوبه دیگه

من ده روز بعد پری سه هزار اینا بود

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادم هست، من سه چهار روز بعد پریود ۱۰ بود، الان پسرم ۱۳ ماهشه😶😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
عدد ۴۰۰ خوبه اون تکرار هم گفته که ببینه چقدر بالا میره نگران نباش

اخه مریضم شدم بعد همش سرفه میکنم گفتم دکتر نرم تا ازمایش بعدی ولی دارم میمیرم می ترسم بیافته

دل درد و کم اشتهایی خیلی زیاد 

من دل دردم کمه کمر درد خیلی دارم اشتهام زیاد شده ۱۰ موعدم هست ولی همیشه ۳ روز میندازم جلو انتظار داشتم امروز پریود شم ولی نشدم آخه الان ۵ ماهه سه روز جلو میندازم یه کم ترشح کرم رنگ دارم قبلنا نداشتم