2777
2789
عنوان

جواب این بیشعور رو چی بدم

200 بازدید | 13 پست

دو هفته شده گفته بریم باشگاه گفتم باشه رفتم از آشنا مون ک باشگاه دره پرسیدم و خلاصه قرار شد دو هفته پیش بریم ثبت نام یدفه گف مامانم ذومذه از شهر دور نمی تونم بیام گقتم باشه هفته بعد میریم این هفته شد خودش پیام داد ک میخاستم بهت بگم بریم پلی پریود شدم هقته ذیگ گفتم باشه.  بعد استوری منو دید رفتم کلاس یه چیزی یاد گرفتم اومد تا فیهع خلدون فضولی کزذ ک کجا رفتی چقد هزینه کردی. منم سر بالا جواب دادم بعد امروز پیام داده بعد دو هفته ک اونجا بزای من دوره نمیتونم بیام 🥲 منم گفتم میتونستی زودتر بگی ک من منتظر تو نمونم برم میگه من ک از اول بخت نگفتم میام ا‌ونجا در حالی ک خودش گفت بزو اونجا رو قیمت کن و ببین شرایطش چجوری هست ‌و... بعدم خودش اکی داد . بعش چی بگم ک بسوزه دختره حسود بی شعور 

هم کلاسی دانشگاهم هست بشدت حسود و کینه و حرف در بیار 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو باشگاه ثبت نام کن بهشم نگو‌ اگه گفت کدوم باشگاه نگو کجاست استوریم بزار ببینه بسوزه که نبردیش

حتما همین کارو میکمم خیلی آدم بی خودیه

همینو بهانه ای کن برای کم کردن رابطه  همین فردا هم برو باشگاه ثبت نام کن

کلا میخام کات کنم عزیزم اونقد آدم پر رو و پر توقع و بیشعور ی هست احساس زرنگی میکنخ ک نگو

اصلا هیچی نگو، همین فردا برو باشگاه ثبت‌نام کن و دو روز بعد استوری بذار آی میسوزه آی میسوزه🤪

منم جوابش نداد تا بیشت  بسوزه این کارم میکنم تا آتیش بگیره 😂