2777
2789

خواهر دوستم ۷ سالشه و کلاس اول نمیره و وابستگی شدید به مادر داره 

چیکار میتونن کنن ، لطفا یه راه حلی بدید🙏🏻❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرش چندروز اولو باهاش بره بعد که سرگرم کلاس بود برگرده خونه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

از روزی نیم ساعت از حالا شروع کنن پیش مادر بزرگ یا یکی از اقوام، قطعا مادر وابسته هست که باید رو خودش کار کنه 

اگر اضطراب شدید داره به مشاور مراجعه کنن تا اول مهر شرایط بهتر بشه

اگه بتونه قبل ازشروع کلاسهایه کلاسی بفرستش ک باهاش نره کم کم عادت میکنه واینکه اگه مدرسه قبل ازشروع مدارس چن جلسه بچه هاروبیاره مدرسه تاهم بچه هاوهم معلم رابطشون خوب بشه وعادت کنن بهم خوبه

گلم ، این یه احساس کاملا طبیعی 

من پسرم وقتی رفت کلاس اول دستم رو ول نمیکرد با کلی اشک و گریه رفتش... الان که کلاس نهم میره مشتاقانه میره با این وجود منو خیلیی دوست داره ولی دیگه مثل سابق نیست

این گریه ها اینا همه به مرور زمان درست میشه 

این احساس طبیعی مشاوره نیاز نداره  مامانش باید بره مدرسه باهاش تا مدتی بعد درست میشه

اتفاقا اصلا طبیعی نیست بچه هفت ساله باید مستقل باشه دیگه اینم از قبل باید فکرش رو میکردن رفتن مادر همراه بچه هم اصول و قواعدی داره اگر که جواب بده.وگرنه وابستگی شدیدتر میشه همچنین خیلی مدارس همچین اجازه ای به والدین نمیدن چون ممکنه بچه های دیگه هم مامانشون رو بخوان

اتفاقا مشاپره خیلی کمک کنندس تو این موارد

همتای مامانم بودم❤

اتفاقا اصلا طبیعی نیست بچه هفت ساله باید مستقل باشه دیگه اینم از قبل باید فکرش رو میکردن رفتن مادر ه ...

حرف شما متین 

ولی کی گفته بچه ۷ ساله باید مستقل باشه ؟ بچه ها تا قبل از این که به سن بلوغ عقلی ، جنسی ، نرسن حق این که مستقل باشن رو ندارن این گفته تمامی مشاور ها هم هست ...

این حرف مستقل بودن کودک ۷ ساله اشتباه...

حرف شما متین  ولی کی گفته بچه ۷ ساله باید مستقل باشه ؟ بچه ها تا قبل از این که به سن بلوغ عقلی ...

هر بچه ای تو هر سنی باید ی سری توانایی ها داشته باشه.البته اگر بچه عادی باشه. قطعا استقلال ی بچه هفت ساله با یک بچه نوجوان یا بزرگسال فرق میکنه.به خاطر شرایطی که توی دوره کرونا پیش اومد خیلی از بچه ها دچار وابستگی شدن.وگرنه بچه رو باید  خیلی قبل تر از ین مدرسه برای مدرسه اماده کرد

با کلاس های مختلف یا حتی مهد

بچه هفت ساله باید دست ورزی خوبی داشته باشه بتونه لباس بپوشه.تنها دسشویی بره.بتونه تنهایی ظرف خوراکی شو باز و بسته کنه.وسایلش رو جمع کنه وگرنه تو.مدرسه دچار مشکل میشه به اینا میگن استقلال

همتای مامانم بودم❤