2777
2789

سلام خانوم های زیبای سایت من ماه قبل اولین اقدامم بود و ۹ روز عقب انداختم و پری نشدم ولی بعدش پری شدم و زود تمام شد و درد داشتم 

بعد از تمام شدن پری سروع به اقدام دوم کردم 

از دو روز پیش تا الان خیلی معزرت میخوام ولی از واژنم خیلی ترشح میاد و همش حس میکنم میخوام پری شم و دل درد بدی میگیرم  😭۱۱ روز از پری میگذره یمت چم شکمم درد میکنه دقیقاا مثل پریودی و سینه هامم درد میکنه و سنگین شده

یه خانومی گفت ممکنه باردار باشی و بعصی ها توی بارداری  پری هم میشن 

ترو خدا راهنماییم کنید لطفااا آیا با عقل جور در میاد؟؟ مادر خودمم وقتی باردار شده پریود

میشده در چند روز اولش ممکنه باردار باشم؟؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی نفخ دارم و درد پریودی😔

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
خوب برو ازمایش بتا بده  بابا خودتو راحت کن

من آزمایش بتا دادم منعی شد و رور بعدش پریود شدم ولی سونو گرافی بهم گفت رحمت جوری هست که۵۰ و ۵۰ هست باردار بودنت

من آزمایش بتا دادم منعی شد و رور بعدش پریود شدم ولی سونو گرافی بهم گفت رحمت جوری هست که۵۰ و ۵۰ هست ب ...

اون مال قبل پریودی هست 

ممکنه لقاح دیر گرفته باشه 

و الان باردار شده باشی 

دیگه 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
منم ماه اول بارداری پریود شدم 

واقعا؟؟ علائمتون چی بود؟؟ قبل از پری ازمایش دادین؟؟

منم با وجود بارداری پریود شدم رنگ پریودمم تیره بود که تشخیص خارج رحمی بود فورا یه سونو بده

مال من روشن بود خیلی هم طول نکشید و این ماه لخته زیاد نداشتم خیلییی کم بود وای خیلی استرس دارم ممکنه واقعا باردار باشم؟

اون مال قبل پریودی هست  ممکنه لقاح دیر گرفته باشه  و الان باردار شده باشی  دیگه&nb ...

واقعا؟ اصلا هیچوقت اینقدر درد نداشتم 

پس پریودی به خاطر چی بوده؟؟ 

واقعا؟ اصلا هیچوقت اینقدر درد نداشتم  پس پریودی به خاطر چی بوده؟؟

پریودی تو بارداری اتفاق نمیفته عزیزم

خونریزی بوده 

که برا بعضیا پیش میاد 

شما تنها راهش اینه بری تست آزمایش خون بتا دو دوباره تکرار کنی 

اگه منفی باشه که دیگه هیچی

پریودی تو بارداری اتفاق نمیفته عزیزم  خونریزی بوده  که برا بعضیا پیش میاد  شما تنه ...

مرسی عزیزم فردا حتما میرم 

با بی بی چک مشخصه؟ 

مرسی عزیزم فردا حتما میرم  با بی بی چک مشخصه؟

اره اونم خوبه 

ولی خوب بتا کلا دیگه معتبر تره 

ان شالله که بارداری 

اگه میخوای 

به ما هم خبر 

بده

تو بارداری سالم، پریود اتفاق نمیفته، 

فقط ممکنه لک لانه گزینی به رنگ قهوه ای یا صورتی، و بمدت دوسه روز، حوالی موعد پریودت داشتی باشی، ک اونم خودش قطع میشه و حتی نیاز ب پد نداره.

اوناییکه تو بارداریشون خونریزی داشتن، علل دیگه داره مثلا وجود هماتوم، بارداریهای خارج رحم، مصرف بعضی داروها، مشکلات هورمونی و ... که اونام براحتی با سونو و آزمایش قابل تشخیصه.

یعنی اگه سونو و آزمایشات بدون مشکل باشه، خونریزی هم وجود نخواهد داشت.

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

واقعا؟؟ علائمتون چی بود؟؟ قبل از پری ازمایش دادین؟؟

زیاد می‌خوابیدم میلی به غذا نداشتم دوروز بعداز تموم شدن پریود بیبی‌چک زدم مثبت بود

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40