2789
عنوان

عروس بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 48 پست
ببره بزارش خونه باباش یک هفته که موند ادم میشه

دیروز هر چی زنگ زد خانوادش هیشکی نیومد دنبالش 

تحویلش نمیگیرن بس که پدر اونام دراورده

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آبروی خواهرشوهرارو میبرن اون خوبه خدا میپسنده ولی عروس نه.. عجب حرفی😑😑

بخدا بجان بچم قسم ما کاریش نداریم

نمیدونم شاید مریض روانیه

دیروز هر چی زنگ زد خانوادش هیشکی نیومد دنبالش  تحویلش نمیگیرن بس که پدر اونام دراورده

همین دیگه ببره بزارش درخونه باباش و بیاد.وقتی خانوادش بی محلش کردن از اینورم توخونه شوهرجایی نداشت ادم میشه یاد نیگیره قدرزندگیشوبدونه.من باشم وقتی خودشون دوتا دعوادارن دخالت نمیکنم ولی اسم منو مامانم رابیاره وسط میرم میشورم میزارمش کنار صدامم ازخودش بلندتر میکنم

از ترس ابرومون  یه چنبار حمله اورده ابجیمو بزنه چیکارش کنیم

تحویل تیمارستانش بدید فک کنم روانش بهم ریخته اس بیچاره بچه اش چی میکشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
کوتاه بیای بدتره حالا ازمن گفتن این ادم که انقدروقیحه بایدجلوش بدترازخودش باشی حساب کاردستش بیاداون ...

محل خبر دار میکنه 

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه همچین عروسایی رو مصیبتن مصیبت

من حرفامو زدم😐همونجور که شما زدی

بله ولی حرفتون بی منطق بود واجب دونستم بهتون بگم.که غیبت چیزیست بین خدا و بنده خدا که بنده ای بخواهد ان رافاش کند واگر نشناسی غیبت و ابرو بردن نمیشه حتی اگر دونفر پشت سر کسی حرف بزنن ولی هر دو از محتوای اون موضوع خبر داشته باشن غیبت نیست موفق باشی عزیزم

همین دیگه ببره بزارش درخونه باباش و بیاد.وقتی خانوادش بی محلش کردن از اینورم توخونه شوهرجایی نداشت ا ...

هر کی ببینتش میفهمه مشکل داره

محل خبر دار میکنه  خدا نصیب گرگ بیابون نکنه همچین عروسایی رو مصیبتن مصیبت

خبردارکنه شماهم بلندتردادبزن همین نقطه ضعف دادیددستش که ابرومون میره داره سواستفاده میکنه بروبزن تودهنش بگوبیشتردادبزن سلیطه خانم تاهمه بفهمن چه سگی هستی ببینم خودشوجمع نمیکنه

زندگی سلام   

منم به زنداداش دارم خیلی بی حیا و گستاخه یعنی کارایی کرده که اگه بگم شاختون در میاد این حجم از بی ادبی رو 

ما هم یه خانواده ساده و بی سرو زبونیم فقط داریم تحملش میکنیم 

ولی خب دوتا عروس دیگه داریم اونا خیلی با شخصیتن ولی این یکی ...

کسیو لعنت نکن

اینجور ادم ها یی ک طعنه میزنن زخم زبون میزنن یا با روان مردم بازی میکنن باید بگی لعنت خدا بهش

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی؟ 🖤 ممنون خیر ببینی ایشالا❤
ابرومونو برده همه جا  داد میزنه محله رو میزاره رو سرش مادرم یه چشمش خونه یه چشمش اشک

عزیزم اون داره آبروی خودشو میبره نه شما

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر