2789
عنوان

عروس بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 48 پست
ابرومونو برده همه جا  داد میزنه محله رو میزاره رو سرش مادرم یه چشمش خونه یه چشمش اشک

خب چرا چیزی بهش نمیگین؟

اصلا ده بار ازدواج کنی ب کسی ربطی نداره

اگه خودت احساس بدی داشته باشی اونام اینو میکنن نقطه ضعف

ی بار بشونینش سرجاش

بگو آدم ده بار ازدواج کنه بهتر از اینه ک صدای گوش خراشش آسایش اهل محل رو قطع کنه و بی آبرو بشه

داداشت هیچی نمیگه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما ابرو عروستون رو تو فضای مجازی نبر خدا دوست نداره

مگ ما می بینیم می شناسیم ک آبروش بره

یارو تو محله داد می زنه اینو با اون مقایسه می کنی

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

لعنت به عروس بد.. ماهم یکی از همین عفرینه هارو خواستیم وارد خانواپه کنیم ازبس بیشعور بود توهین به منو مادرم میکزد درصورتی که ماروحمون خبر نداشت اصلا کاریش نداشتیم بعضیا متاسفانه عقده ای هستن و باید سر یکی خالی کنن.. خوشبختانه مال ما داره میره به درک

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چند تا روانشناس و کوفت زهر مار بردش داداشم خوب نشده پدرم مرده بهش فحش میده

کوتاه بیای بدتره حالا ازمن گفتن این ادم که انقدروقیحه بایدجلوش بدترازخودش باشی حساب کاردستش بیاداون فحش دادتودوبرابرفحشش بده 

زندگی سلام   

دقیقا یکی رو میشناسم همینه فامیل های شوهرش خیلی خانواده خوبی هستن اما عروس به هر بهانه ای فحش میده و نفرین می‌کنه خودشون میگن چون مادرش همسر دوم بوده و اینه زودهم یتیم شدن بخاطر همین شرایط بد زندگی اینجوری بدبین شده  دیگه بنده های خدا تحمل میکنن

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️

داداشت چرا نمیزنه تو دهنش دهن بی چاکو بند متنفرم چه مادر شوهر چه عروس چه دوست چه دشمن

جان عمت لایک نکن🥴نی نی یار جرا زرتو زرت تعلیق میکنی با خط شوهرم اومدم😐 میشه برای سلامتی آقا امام زمان یه صلوات بفرستی؟
خب چرا چیزی بهش نمیگین؟ اصلا ده بار ازدواج کنی ب کسی ربطی نداره اگه خودت احساس بدی داشته باشی اونا ...

ابجی بخدا ارزوی مرگمو دارم

دیروز مادرم داشت گریه میکرد دق داده مادرمو 

مادرم بچشو بزرگ کن بعضی موقع ها کاراشو بکن نون اماده ببر در خونش 

بچش تو زمستون سرد میبرد تو حیاط با اب شیلنگ حموم میکرد بچش مریض میشد مادر من باید میبردش دکتر بالاسرش بستری میشد 

مگه بقیه مادر شوهر ندارن من خودم یه عروسم کجا مادرشوهرم همچین کارایی برام کرده اصلا توقع هم ندارم برام کاری کنه

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

شما ابرو عروستون رو تو فضای مجازی نبر خدا دوست نداره

آبروی خواهرشوهرارو میبرن اون خوبه خدا میپسنده ولی عروس نه.. عجب حرفی😑😑

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻