2777
2789
عنوان

کیست مویی کم عمق

170 بازدید | 4 پست

سلام. 

من دو روز پیش رفتم برام برش داشتن البته ک. مویی اصلا نبود و فقط عفونت بود اندازش و عمقش اندازه 1 بنده انگشته حتی شاید کمتر. بازه توشم پانسمانه. کسی عمل کرده با انقد عمق؟! چقد طول میکشه خوب بشه؟! و پانسمان عوض کردنش درد داره؟! 

گفت که کیست رو برداشته یا فقط آبسه رو تخلیه کرده؟ نگفت بعدا دوباره بیا؟

اگه کیست رو برداشته باشه خوبه چون کوچیک بوده نگران نباش خیلی زود خوب میشه. چون کم عمقه شاید یکی دو روز درد خفیفی داشته باشی موقع تعویض پانسمان

گاهی لب‌های خندان از گونه‌های گریان بیشتر درد می‌کنند...
گفت که کیست رو برداشته یا فقط آبسه رو تخلیه کرده؟ نگفت بعدا دوباره بیا؟ اگه کیست رو برداشته باشه خو ...

اصن گفت کیست مویی نبوده گفت کیست عفونی بوده خالیش کرد گفت هیچ مویی نیست. بعد پریروز عمل کردم گفت امروز برم پانسمانو عوض کنه. دو نوع آنتی بیوتیک بهم داده با ژلوفن. حالا میخوام ببینم تا 1 هفته دیگ زخمم خوب می‌شه؟! 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اصن گفت کیست مویی نبوده گفت کیست عفونی بوده خالیش کرد گفت هیچ مویی نیست. بعد پریروز عمل کردم گفت امر ...

خب پس مشکلی نیست

ترمیم معمولا از هفته ی دوم شروع میشه من که یک هفته ی اول تغییری ندیدم

ولی از اونجایی که زخمت کوچیکه دیگه فکر نکنم بیش تر از دو هفته بشه

حتما از توالت فرنگی استفاده کن موهای اطراف زخم رو هم شیو کن که سریع بسته بشه

میوه یا آبمیوه های طبیعی هم کمک میکنه

چون آنتی بیوتیک و مسکن تجویز کرده مایعات باید زیاد بخوری.

گاهی لب‌های خندان از گونه‌های گریان بیشتر درد می‌کنند...