2777
2789

گوش میده

چون قوی و مستقل هستم و این جور نیست که بخوام اویزونش باشم . خودم از،پس کارا برمیام. اونم ازین تیپ شخصیتی خوشش میاد. 

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در صورت اختلاف نظر باهم منطقی صحبت میکنیم (با این دید که حرف هرکدوممون شد نتیجه به معنی بردن و باختن نیست ما تو یه تیممون وتصمیمی که منطقی رو میگیریم)

تا زمانی که منطق یکی منطق یکی دیگه رو قبول کنه🥴

بله ،حرف گوش نده حرفشو گوش نمیدم از اول زندگیم یه مسیری رو رفتم در مقابل هرکارش عینا همون کارو کردم ...

شوهرم ب من میگه زن توخونه میشینه بشین خونه نانتو بخور میگم مگه خرم توبرو خوش بگذران بادوستات بااینو اون منم توخونه بشینم همش منتظرتوبشم

البته همسر من از اول تفکرات مرد سالاری نداشت مشکل ما سرچیزای جزئی بود مرد مرد سالار رو خیلیییی سخت ...

ازدواج دومم هس اگ ازدواج اولم بود ی دقیقه اینجا نمیماندم بااین سختی و بی توجهی ک من میبینم

بله گوش میده اما اینطوری نیست که تمام برنامه ها و زندگیش مطابق با نظرات من باشه

کلا از مردهایی که ثبات شخصیت ندارن و مدام چشمشون به دهن یگی دیگه هست خوشم نمیاد

اما مشورت و تصمیم گیری دو طرفه اصل زندگی یه زوج هست

اینا ذاتیه باور کن بخدا خدای سیاست هم باشی مرد به حرف زن نباشه هییییچ فایده ای نداره انگار سر قبری گ ...

دقیقا،،،زنامیگن سیاست داریم یاعوضش کردیم۹۵درصدکشکه ،توهمه،یاخالی بندی

ذات طرف ،طرزفکرش باید درست باشه یاحرف گوش کن باشه 

،مثه خیانت ،خساست ،چیزای دیگه 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من انقد دیدم تو این کارن شوهراشون حرف گوش کنه هر چند مدتم میرن از دوباره مینویسن

بعدبعضیامیگن دروغه،نرید

این نمونش کارش راه افتاده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،