2777
2789
عنوان

رنگ مو روی حنا

57 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من یک سال و نیم پیش حنا هندی مشکی گذاشتم بعد اون نه دیگه رنگ گذاشتم نه حنا چند روز پیش خواستم نوک موهامو روشن کنم رنگ که گذاشتم نوکش قرمز شد و رنگ نگرفت اکسیدانمم ضد زردی ۱۲ درصد بود اگه واریاسیون سبز و رنگ زیتونی بگیرم قاطی رنگم کنم درست میشه؟

تو دست مادرا سبد لاله های جوان🖤🕊️ حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن...کنار پرچم ایران از پرچم کشور های عربی استفاده میکنن و تاریخ ایران از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن اما تاریخ و زندگی همه اعراب و پیامبرا بلدن و افتخار هم میکنن !شما لازم نیست درس وطن پرستی و ایرانی بودن بدی ..

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حنا مشکی گذاشته بودی قشنگ شد؟پوستت سفیده؟

آره برای اینکه وز موهام از بین بره گذاشته بودم قشنگ نرم شده بود ولی اشتباه منو نکن حنا نذار که بعد نمیتونی رنگی بذاری

تو دست مادرا سبد لاله های جوان🖤🕊️ حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن...کنار پرچم ایران از پرچم کشور های عربی استفاده میکنن و تاریخ ایران از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن اما تاریخ و زندگی همه اعراب و پیامبرا بلدن و افتخار هم میکنن !شما لازم نیست درس وطن پرستی و ایرانی بودن بدی ..

آره برای اینکه وز موهام از بین بره گذاشته بودم قشنگ نرم شده بود ولی اشتباه منو نکن حنا نذار که بعد ن ...

وای میخاستم بعد زایمانم حنا مشکی بزارم🤦🏻‍♀️مشکی خیلی قشنگه ولی به قول شما اگ یه موقه ادم بخاد رنگ بزاره دیگع نمیگیره

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
رنگ نمیگیره دیگه مگه اینکه حنا پاک بشه یا موهات کوتاه کنی

اگه دکلره کنم چی

اگه دکلره کنم چی

نکنی این کارو موهات پودر میشه یکم تحمل کن تا پاک بشه خودش البته رنگای تیره میتونی بزاری

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
نکنی این کارو موهات پودر میشه یکم تحمل کن تا پاک بشه خودش البته رنگای تیره میتونی بزاری

باشه مرسی