2777
2789

من تنها راهم اینه که توی کارت جداگانه بریزم و بهش دست نزنم 😑

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

برو تو تاپیک مدیریت مخارج

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت پولت رسید به ۵ تومن بدو یه دلار ۱۰۰ بخری راحت 

از کجا باید بخریم؟! 

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من جمع می کنم و به یه تومن می رسه میرم یه تیکه طلای کوچیک می خرم و می ذارم یه گوشه. به شوهرمم نمیگم چون واسه خرج کردنش برنامه می ریزه. 

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
طلا فروش ها هم دارن دلار فروش ها هم همین طور 

مرسی 

من اینم دس میزنم تازه کارتمم خونه گذاشتم با همراه بانک کارشومیکنم

😁🤕