2777
2789

ن زنگ میزنه ن وقتی میاد خونه با من خوبه همش دنبال اینه فرار کنه پیش دوستاش نمدونم پای یکی درمیونه یاچی بنظرتون منم مث خودش رفتار کنم یا چیکارکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباید ببینی روزمرگی شما رو از هم دور کرده یا مشکل خاصی 

هردوش راه حل داره 

باید تفریحای مشترک پیدا کنید باهم انجام بدین .هرچیزی ک صمیمیتتون رو افزایش بده 

اگر میخوای مثل خودش سرد باشی ک رابطتتون درست نمیشه 

وقتی یه اتیش کم میشه باید بذای شعله ور کردنش تلاش کنی تا بتونی از گرماش استفاده کنی 

غر زدن نق طدن مشکلات بیتوجهی اتیش عشقو خاموش میکنه برا گرم کردنش هردوتون باید تلاش کنید 

اصلا من که دیگه متنفر شدم از عشق و عاشقی و ازدواج و شوهر و اینا یه سری از مردها رو باید زنده زنده خاکشون کنی

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
لباید ببینی روزمرگی شما رو از هم دور کرده یا مشکل خاصی  هردوش راه حل داره  باید تفریحای ...

احساس میکنم مادرشوهرم برای ماجادو کرده چون نمیخواست ماازدواج کنیم پیش خانواده شوهر هم میشینیم اینجور احساس میکنم

اصلا من که دیگه متنفر شدم از عشق و عاشقی و ازدواج و شوهر و اینا یه سری از مردها رو باید زنده زنده خا ...

اخ بخداحرف دلمو زدی یه دونه درس حسابی ندیدم عاشقی کنم معلوم نیس دردشون چیه اگ خیانت میکنن مگه همون کارلامصب بازن خودت نمیکنی دیگ چراخیانت اگ سرد میشی چرارعاشقی و ازدواجو پیشه میگیری دردتون مشکلتون چیه

خدایاشکرت...❤️