2777
2789
عنوان

یه مورد خوب برای ازدواج باید

344 بازدید | 15 پست

چه ویزگی هایی داشته باشه ؟

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دختر تناسب داشته باشه...

از نظر سن.. تحصیلات.. سطح خانواده ها... اعتقادات مذهبی.. نوع نگاه به جامعه و آینده و اهداف شخصی

نگاه به خانواده ...ارتباط با  خانواده ی خودش... فرهنگ کلی

برنامه های آینده اش با دختردر تضاد نباشه... مثلا یکهو بخواد بره خارج یا شهر دیگه!! 

از نظر دختر جذاب باشه... آدم وابسته ای نباشه. اهل کار و تلاش باشه.. برای زن ارزش قایل باشه... 

با دختر تناسب داشته باشه... از نظر سن.. تحصیلات.. سطح خانواده ها... اعتقادات مذهبی.. نوع نگاه به جا ...

اگه همچین کسی باشه این همه طلاق پس از کجا میاد؟این همه آپشن تو یه نفر نیس متاسفانه

خورشید که طلوع کرد دوباره شروع میکنم،خسته اما امیدوار

خانواده خانواده خانواده 

با فرهنگ و با شخصیت داشته باشه

خط قرمز و چارچوب داشته باشه واسه زندگیش

اهل کار و با عرضه باشه

خوش اخلاق و خوش برخورد و کمی هم شوخ طبع باشه

برای من به شخصه اعتقاداتش هم مهم بود

در کنار همه اینا اوضاع مالیش هم درحدی باشه که حداقل دستش به دهنش برسه و از پس مخارج بربیاد و به فکر پیشرفت  باشه

ظاهر هم که قطعا باید به دل بشینه دیگه

تحصیلات هم برای من مهم بود که داشته باشه 

اگه همچین کسی باشه این همه طلاق پس از کجا میاد؟این همه آپشن تو یه نفر نیس متاسفانه

حالا آدم لیست معیارهاش رو کامل می چینه و بعد سعی می کنه واقع بینانه یه نفرو انتخاب کنه.
ولی بحث تناسب مطرحه. نه بالا بودن... اگر دختر دیپلمه است خب پسر دیپلمه هم کم نیست.

اگر دختر 5 سال از مدرسه اش گذشته نه مدرکی داره و نه کلاس رفته خب انتظار یه پسر کاری و با هدف هم نباید داشته باشه.