2777
2789
قدم عربهای عزیز کشورخودمون سرچشم ولی ازعربهای کشورای دیگه مخصوصا عراق خیلی بدم میاد

وای عربای عراقی خیلی مهربونن ما با یکیشون رفیقیم ‌...اونجا پلیسه درجه داره نمیدونم درجش چیه .... خیلی مهمان نوازن ما رفتیم خونشون انقدر احترام میزاشتن بزور لباسامو در میاورد میگفت بده ببرم بشورم دستو پامو ماساژ میداد من خیلی خجالت میکشیدم از این همه احترام ...میگفت چای ایرانی بیارم شما به چای ما عادت ندارید. 

وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....‏🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمهی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام 

انا اخترکم 

انا فی ایران حیات

انا شعف حضورته در تایپیک کنتم

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 

تورک قیزیام 😍❤️

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

چرا این عربی که شما حرف میزنید با کتاب عربی و قران انقد فرق داره ؟😐 مگه کلا السلام علیک و اهلا و س ...

من همیشه تصورم اینه عربای ایران عربی کنکورشونو نزدیک ۱۰۰میزنن😂😂

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
من62زدم ولی خودم بلد ببودم چون قولعر داره حتی ترجمش هم با قواعده باید بلد باشی

ولی کارتون آسون تره خوشا به حالتان🥲

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
وای عربای عراقی خیلی مهربونن ما با یکیشون رفیقیم ‌...اونجا پلیسه درجه داره نمیدونم درجش چیه .... خیل ...

🥴

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹