2777
2789
اووووه حالا ما ۳۴ بود پختیم

خوشبحالتون واقعا گرمای ما که دیگه داره غیر قابل تحمل میشه اکثرا دارن مهاجرت میکنن غربت به این هوا ترجیح میدن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
قلیه ماهی امگشت امفتح واااای قرمه سبزی رو عالی درست میکنیم 

اوف اره دلم امگشت خواست

وای یه مهمون داشتیم از شهرای بالا بعد گفتن این خیلی خوشمزس اسمش جیه حشو بود همونکه کشمش و لپه و اینا داره حشو

لخلاخ هم دوست دارم و خیلی خوب درستش میکنیم

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ناشکر نباش بخور میشی خود به خود ولی خدایی برا خشک کردن لباس عالیهههههه 30 دقیقه ای کمتر لباست خشک م ...

اره ولی اگر یادت بره و تو آفتاب بمونه رنگشم از بین می‌ره همراه ضدعفونی شدن 🤪

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اوف اره دلم امگشت خواست وای یه مهمون داشتیم از شهرای بالا بعد گفتن این خیلی خوشمزس اسمش جیه حشو بود ...

حمص هم خیلی خوشمزست 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
حالا اینو جدی میگم نه برای مثلا فخر و اینا اشمزی خوبی هم داریم غذاهامون همه پسنده و مهمون نوازیم

بخاطر آب هواتونه خونگرم و مهمون نوازین 

فکر نکنم ماها مثل شما باشیم 

خوبیم ها ولی ب پای شما نمی رسیم خدایی

کلا سخت می خندیم سخت اعتماد می کنیم سخت صمیمی میشیم

البته نظر منه

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
اوف اره دلم امگشت خواست وای یه مهمون داشتیم از شهرای بالا بعد گفتن این خیلی خوشمزس اسمش جیه حشو بود ...

لخلاخ چیه

اره ولی اگر یادت بره و تو آفتاب بمونه رنگشم از بین می‌ره همراه ضدعفونی شدن 🤪

اهااا اینو باید زرنگ باشی سریع بیاریش تو سری دوم لباسا رو بندازی رو بند😄

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله