2777
2789
من ترکم  میخوای پیدا کنم واست😅

در خدمتم ببین فقط پولدار جنتلمن باشه اوکیههه 😍🤣🤣🤣

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولا تاپیکامو نگا کنی متوجه میشی تا یه چ بشه همه حمله میکنن الا بگم ترکیدم    

برن به درک 

یه مشت نژاد پرست که کارشون فقط توهینه و برای همه شناخته شدن😑

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
هوو بشیم وای خداااا😂😂🤣🤣🤣🤣

موافقی 🤣🤣🤣🤣

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
در خدمتم ببین فقط پولدار جنتلمن باشه اوکیههه 😍🤣🤣🤣

پولدار که هر چه قدر در میاره میره کافه وگردش🤣🤣🤣

گاهی اوقات دِلِت از کَسی میگیره کِ... فِک میکَردی با هَمِه فَرق دارِه:) ️ 
نه لر یاسوجم عزیزم یاسوج خیلی هواش گرمه تابستون🥲

ای جانم

اینجا هم هوا خیلی گرمه ولی برا ماها که زاکنیم میگیم گرمه بقیه شهرل میگن جهنمه😂خلاصه که کباب میشیم اینجا

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله
پولدار که هر چه قدر در میاره میره کافه وگردش🤣🤣🤣

خودمم اهل کافه و گردشم 😉🤣🤣🤣

اینجا عرب  اونجا افغان بابا تاپیک ایرانی ندارید بیاییم😂

منظورش عربای ایرانه که هم وطنامون هستن چه ربطی به افغان ها داره 😑🤐

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج .