2777
2789
@بیمتتی      ایشونم میخوان از اون شیخ  ها ببین هست🤣🤣🤣

😂😂😂😂

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم عربی چند زبان داریم امارات با عربستان فرقه نمیدونم قطر با کویت یا اهواز و بوشهر هرمزگان ع ...

اهان بله درسته

قشنگه

میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹.                                                                       الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚                                   الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜.                                                                                  السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚.                               الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی 💚         ❤️
دلمون رو بزرگ کنیم و تعصب رو کنار بزاریم  همه آدم‌های دنیا عرب و غیر عرب ایران و غیر ایرانی بن ...

خیر عرب هایی که ایرانی نیستن خیلی بدن 

فقط عرب زبان های کشورمون 

تازه شما ها عرب هم نیستین بهتره بگیم عرب زبان 

ولی کلا اون عرب زاده های اصلی اینقدر ظلم کردن که اینجا گفتنش نیست

ما هم همینطور من زبان اولم عربی بوده ۱۷ سال هم امارات زندگی کردم ولی تا عربی حرف نزنم باورشون نمی ...

شاید زیاد با فارس زبونا در ارتباطی بخاطر همونه..من شوهرم فارسه خودم عربم بخاطر همین لهجه ندارم 

حالا دعوا نکنین واس هردوتاتون هست😂پسر عمهام همه مجرد  

دیر پیدات کردم لعنتی سه هفته پیش نامزدیم بود اگه میدونستم کیس سراغ داری زنش نمیشدم🤣🤣🤣

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)