2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چند ساله ازدواج کردین مگه ک بلد نیستی

۸ ساله 

ببین بلدماااا دست‌ و پا شکسته مثل خودشون‌ روان نیستم ‌ولی وقتی حرف‌ میزنن قشنگ‌می فهمم چی‌میگن‌ من خودم لرم از بچگی ابادان بزرگ شدم

ما آبادانیا   
طر گاعععععععا یعنی فاجعه بلا 

اهان😂

شکرا حبیبی🌸😁

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁
ارومیه هوا چطوره؟ ما اومدیم تا گیلان ی هفته پیش پخته شدیم از گرم فق روی کوه هوا خوبه 

همواد اینجا گرمههههه سال های قبل الانا خیلی خوب بود ولی از زمانی که دریا خشک شده ما ها هم بدبخت شدیم شما اگر بخواینن تشریف بیارین اینجا پاییز هموار متناسبه‌ یکی هم بهار تا اردیبهشت 

هلوات..شرفتینا البیت بیتج 

شکرا حیاتی 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

چرا این عربی که شما حرف میزنید با کتاب عربی و قران انقد فرق داره ؟😐 مگه کلا السلام علیک و اهلا و س ...

ببین عزیزم عربی چند زبان داریم امارات با عربستان فرقه نمیدونم قطر با کویت یا اهواز و بوشهر هرمزگان عرب دارن اما خیلی فرقه مثلا چند روستا دوربرای ما زبونشون عربع اما خیلی با ما فرق داره